V0 Babysang

Hvem: Dette er et tilbud til barn 0-1-år med voksenfølge. Det er også den første Vekstdagen ditt barn blir invitert til. Har du ikke fått invitasjon så kan du laste den ned her.

  

Hva: Babysang er todelt: Mellom 1030 og 1045 så kommer vi, rigger oss til og gjør oss klare. Fra kl. 1045 - 1130 har vi sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse. Fra kl.1130-1200 spiser vi lunsj.Hver og en tar med sin egen matpakke! Kaffe, te og vann blir servert! Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.  Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn. 

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Generasjonsang: Hinna menighet har et samarbeid med Vågedalen sykehjem, der Babysangen kommer og har generasjonssang. På Generasjonssang møtes vi på trimrommet på Vågedalen sykehjem kl. 1030. Kl.1040 går vi opp på avdelingen og har Generasjonssang fra kl. 1045 -1100. Deretter går vi tilbake til trimrommet for å ha litt vanlig babysang etterfulgt av medbrakt lunsj. slutt kl. 1200

 Generasjonssanger er sanger og regler brukt over generasjoner – for og med alle generasjoner. Sangutvalget har aktive elementer så alle kan bevege seg sammen i et godt samspill. Og dere får med dere en sangskatt som kan vare hele livet! MUSIKK OG BEVEGELSE: Visste du at musikk og rytmer gjør at en demensrammet hjerne får hjelp til å fungere bedre? Generasjonssang samarbeider med – og bygger på forskning vektlagt av dr. Audun Myskja bl.a. i hvordan vi mennesker reagerer på musikk. Les mer om Generasjonsang i brosjyren, eller gå inn på www.generasjonssang.no Hvor: Hinna kirke

 

Når: Nytt kurs med 8 kurssamlinger starter onsdag 23.aug 2017, kl. 10.30-12.00.


Påmelding gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden . Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Kurset koster 150kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

  

Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

  

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
4) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.


Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø. Tlf 51 90 57 78. Send epost.

Påmelding til Babysang start 23.aug 2017
Fyll ut babyens navn og detaljer. Gule felt må fylles ut. Hvis problemer,send epost med påmeldinginformasjon til menighetspedagog Margunn Østebø eller ring (se detaljer ovenfor).
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Oppgi følgende info:
1) Skriv navnet på den som følger barnet på babysang og som du har oppgitt mobilnummer og epost til.
2) Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til tiltaket og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.


 

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando