V0 Babysang

Hvem: Dette er et tilbud til barn 0-1-år med voksenfølge. Det er også den første Vekstdagen ditt barn blir invitert til. Har du ikke fått invitasjon for kurset som starter januar 2018 så kan du laste den ned her.

Hva: Babysang er todelt: Mellom 1030 og 1045 så kommer vi, rigger oss til og gjør oss klare. Fra kl. 1045 - 1130 har vi sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse. Fra kl.1130-1200 serveres det lunsj(brødmat, kaffi, te.) som vi spiser sammen. Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.  Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang  eller kontakt Kristin.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Hvor: Hinna kirke

Når: Neste kurs starter onsdag 17.oktober 2018, kl. 10.30-12.00.

Påmelding: Det går an å melde seg på til både kurset som går nå, og det kurset som starter i kotober! Husk bare å velge rett link! Påmeldingen gjøres ved å fylle inn skjema via linken nederst på siden . Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontaktperson: Menighetspedagog Kristin Anda. Tlf 51 90 57 78. Send epost.