V0 Babysang

Hvem: Dette er et tilbud til barn 0-1-år med voksenfølge. Det er også den første Vekstdagen ditt barn blir invitert til. Har du ikke fått invitasjon så kan du laste den ned her.

Hva: Babysang er todelt: Mellom 1030 og 1045 så kommer vi, rigger oss til og gjør oss klare. Fra kl. 1045 - 1130 har vi sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse. Fra kl.1130-1200 spiser vi lunsj.Hver og en tar med sin egen matpakke! Kaffe, te og vann blir servert! Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.  Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Hvor: Hinna kirke

Når: Nytt kurs med 8 kurssamlinger starter onsdag 25.oktober 2017, kl. 10.30-12.00.

Påmelding gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden . Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Kurset koster 150kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
4) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø. Tlf 51 90 57 78. Send epost.

Påmelding til Babysang start 25.oktober 2017
Fyll ut babyens navn og detaljer. Gule felt må fylles ut. Hvis problemer,send epost med påmeldinginformasjon til menighetspedagog Margunn Østebø eller ring (se detaljer ovenfor).
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Oppgi følgende info:
1) Skriv navnet på den som følger barnet på babysang og som du har oppgitt mobilnummer og epost til.
2) Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til tiltaket og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.