V0 Babysang

Hvem: Dette er et tilbud til barn 0-1-år med voksenfølge. Det er også den første Vekstdagen ditt barn blir invitert til. Har du ikke fått invitasjon så kan du laste den ned her.

Hva: Babysang er todelt: Mellom 1030 og 1045 så kommer vi, rigger oss til og gjør oss klare. Fra kl. 1045 - 1130 har vi sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse. Fra kl.1130-1200 serveres det lunsj(brødmat, kaffi, te.) som vi spiser sammen. Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.  Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Hvor: Hinna kirke

Når: Nytt kurs startet 2. mai og varer til torsdag 21. juni! Det går fortsatt an å melde seg på til det kurset. Neste kurs etter det starter onsdag 22.august 2018, kl. 10.30-12.00.

Påmelding: Det går an å melde seg på til både kurset som går nå, og det kurset som starter i august! Husk bare å velge rett link! Påmeldingen gjøres ved å fylle inn skjema via linken nederst på siden . Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø. Tlf 51 90 57 78. Send epost.