V1 Sanggudstjeneste

Hvem: Alle. Spesielt inviterte: 1-åringer med foreldre/foresatte eller annet voksenfølge (eks fadder/besteforelder/onkel/tante). Invitasjon sendes i posten til alle medlemmer når det nærmer seg. Alle er velkomne! Invitasjonen kan lastes ned via link synlig i dette avsnittet når brevet går ut via post (ca 2-4 uker før).

Hva: På gudstjenesten vil det skje litt av hvert, såpebobler, ballonger og hav er noe av det du vil oppleve. Etter gudstjenesten er det kirkesaft og noe og bite i. (Det kan jo være at 1-åringene ikke liker annet enn mammas melk enda, men da kan det være 1-åringene har noen søsken eller besteforeldre som blir glade for litt saft. Bestefar kan få litt kaffi hvis han vil:)) Under kirkesaften vil 1-åringene få en liten gave fra kirka.

Når: To søndager i løpet av et kalenderår. Høstens gudstjeneste er søndag 19. mars 2017 kl. 1600

Hvor: Hinna kirke

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø. Tlf 51 90 57 78. Send epost.

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando