V10 Vi deler

Hvem: 4. klassinger, dvs de som fyller 10år dette kalenderåret. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne!

Hvis du ikke har fått brevet for 2017, kan du laste ned en kopi her (sendes via post 20.januar-17).

Hva: Vil du lære mer om hvordan en kan være en god venn for alle? Vil du bli med på reise jorden
rundt på en dag? ”V10 Vi deler” skal handle om å være en god venn, og å fortelle om hva en tror på en god og respektfull måte. Etter å ha vært på V10 vil du vite mer om hva ordene ”diakoni” og ”misjon” betyr.

Trykk her for å se bilder fra tidligere år

Når: 2 torsdager med kjernetid kl.14-1645 og en gudstjeneste i febr/mars. En enkel middag på samlingene gjør det mulig å kombinere med fritidsaktiviteter etterpå. Datoer 2017: torsdagene 9. og 16.februar, og søndag 19.februar.

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema via link nederst på siden (linken er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist i 2017 er torsdag 2.februar!

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem Tlf 400 73 411. Send epost