V11 Lys våken

Hvem: 6. klassinger. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Hvis du ikke har fått brevet, finner du en kopi her ca 4 uker før V11 når vi sender det via post.

Hva: Kirkens nyttårsaften skal feires med leker, aktiviteter, forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Barna sover i kirken og deltar på gudstjenesten dagen etter. Lys Våken handler om å være lys våkne for hverandre, for det som skjer rundt oss,for Gud og for oss selv.

Se filmen under for å få et lite innblikk i hva Lys Våken kan være! Greit å vite: Det de sier om "døgning" stemmer ikke ;-)

Se bilder fra tidligere Lys Våken i Hinna ved å trykke her

Hør på Lys Våken-sangen ved å trykke her (last ned ved å høyreklikke+lagre linken som...)

Når: I 2017: lørdag 2.des kl.1700 - søndag 3.des. kl.1230.

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Påmeldingsfrist er ca en uke før.

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem. Tlf 400 73 411. Send epost

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando