V11 Lys våken

Hvem: 6. klassinger. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Invitasjonen kan lastes ned via link synlig i dette avsnittet når brevet går ut via post (ca 2-4 uker før).

Hva: Kirkens nyttårsaften skal feires med leker, aktiviteter, forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Barna sover i kirken og deltar på gudstjenesten dagen etter. Lys Våken handler om å være lys våkne for hverandre, for det som skjer rundt oss,for Gud og for oss selv.

Se filmen under for å få et lite innblikk i hva Lys Våken kan være! Greit å vite: Det de sier om "døgning" stemmer ikke ;-)

Se bilder fra tidligere Lys Våken i Hinna ved å trykke her

Hør på Lys Våken-sangen ved å trykke her (last ned ved å høyreklikke+lagre linken som...)

Når: I 2018: lørdag 1.des kl.1700 - søndag 2.des. kl.1230.

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Påmeldingsfrist er onsdag 21.nov-2018

Å gjøre hjemme:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 10-13 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify).

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem. Tlf 400 73 411. Send epost