V12 Kode B

Hvem: 6. klassinger, dvs de som fyller 12år dette kalenderåret. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Her kan du laste ned invitasjonen for V12 23.-26.mars 2017 (sendes via post 7.feb).

Hva: Du inviteres til en torsdag + en mini-weekend for å løse koder, bygge Babel-tårn av marshmellows og spagetti, få nye venner, treffe gamle venner fra V11 Lys Våken, lære Kode B dansen, finn ut hvem Jesus egentlig var og utforske Bibelen - boka som har forandret verden. Samlingene koster kr 300,- pga booking av leirsted, mat og reise. Ta kontakt hvis dette er er problem, så finner vi en løsning. Vil du helst sove hjemme, skriv det i påmeldingen så finner vi en løsning på dette også :)

Se bilder fra tidligere V12 Kode B-samlinger her.

Kode B-sangen kan lastes ned ved å trykke her

Kode B-musikkvideoen ser du ved å trykke her

Når: En torsdag + en overnattingstur fredag til lørdag en helg i mars på et leirsted i nærområdet + gudstjeneste i Hinna søndag. Datoer 2017 er 23.-26.mars. Se invitasjon for detaljer.

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist i 2017 er torsdag 23.februar (tidlig pga booking av leirsted)

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem Tlf. 400 73 411. Send epost

21. juli 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando