V13 You rock

Hvem: 7. klassinger, dvs de som fyller 13år dette kalenderåret. Medlemmer får invitasjon i posten når V13 nærmer seg. Alle er velkomne! Invitasjonen kan lastes ned via link synlig i dette avsnittet når brevet går ut via post (ca 2-4 uker før).

Hva: You rock - du er bra! Men hva gjør du de gangene det ikke føles sånn? Og finnes The Rock that doesn't roll? På V13 skal vi bl.a. snakke om vennskap, kriser, ungdomsskolen, ha leker, prøve sumorbryting og putekrig (for de som vil),  spise god mat og se film.

Her kan du se bilder fra tidligere år med V13 i Hinna kirke

Når: En helg i 1.kvartal. Dvs. blir kjent med ungdomskaféen "Kafé KU" fredag kl.19-22, samling i kirka lørdag kl. 11.00 - 19.00, delta på gudstjenesten søndag ca kl.11.00 - 12.30. Datoer i 2019: 8.-10.februar

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema via link nederst på siden (linken er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfristen i 2019 er torsdag 31.januar!

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem Tlf 400 73 411. Send epost

(Illustrasjon: infobilder.com)