V15 Konfirmasjon

Velkommen til V15 Konfirmasjon for 2019

Les nyttårshilsen 2019 her

Til alle 9. klassinger

Alle som fyller 15år i 2019, som er medlem av eller tilhører Den norske kirke/Hinna sogn får tilsendt invitasjon til å konfirmere seg i Hinna kirke. Er du ikke døpt er du hjertelig velkommen til å delta på undervisningen og vurdere dåp og konfirmasjon i løpet av året.

I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Konfirmantundervisning i Hinna inneholder en konfirmanthelg på Horve leirsted, konfirmanttreff med ca 400 andre ungdommer i Ynglingehallen, individuell oppfølging ved kateket eller prest, trosvandring i Sørmarka og undervisning i kirka med øvelser, refleksjon, samtale, musikk, uteaktiviteter m.m. Undervisning på ukedager begynner med et enkelt måltid. I løpet av året har alle konfirmanter en oppgave knyttet til gjennomføring av en gudstjeneste.

Året avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste i mai 2019:

• Lørdag 4.mai
  • Søndag 5.mai
  • Lørdag 11. mai.

Samlinger

Samlinger gruppe 1
Samlinger gruppe 2

Kontaktperson: Kateket Kirsti Melangen Tlf 51905778. Send epost

Hinna kirkes konfirmantavgift er på 1500,- og dekker konfirmasjonshelg inkludert reise til Horve, konfirmasjonstreff i Yngling-hallen, enkel servering og materiell til samlingene.

Hinna kirke tilbyr også avgiftsfri konfirmasjonsundervisning.

Menighetene i Stavanger har et alternativt tilbud for konfirmanter dersom man av forskjellige årsaker ikke kan eller ønsker å følge det lokale konfirmasjonstilbudet.

Er du interessert i et avgiftsfritt, alternativt konfirmasjons tilbud eller ønsker konfirmasjon i en annen kirke merkes dette av i innmeldingsskjema under.

Se mer generell info om konfirmasjon på kirken.no. Her finner du også svar på flere vanlige spørsmål.

Datoer for kommende års konfirmasjoner finner du her

Trykk her for å se bilder fra tidligere konfirmantår