V15 Konfirmasjon

V15 Konfirmanter i Hinna kirke 2018. Foto: Studio Hjelm

Velkommen til V15 Konfirmasjon for 2019

Til alle 9. klassinger

Alle som fyller 15år i 2019, som er medlem av eller tilhører Den norske kirke/Hinna sogn får tilsendt invitasjon til å konfirmere seg i Hinna kirke. Er du ikke døpt er du hjertelig velkommen til å delta på undervisningen og vurdere dåp og konfirmasjon i løpet av året.

I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Konfirmantundervisning i Hinna inneholder en konfirmanthelg på Horve leirsted, konfirmanttreff med ca 400 andre ungdommer i Ynglingehallen, individuell oppfølging ved kateket eller prest, trosvandring i Sørmarka og undervisning i kirka med øvelser, refleksjon, samtale, musikk, uteaktiviteter m.m. Undervisning på ukedager begynner med et enkelt måltid. I løpet av året har alle konfirmanter en oppgave knyttet til gjennomføring av en gudstjeneste.

Året avsluttes med konfirmasjonsgudstjeneste i mai 2019:

• Lørdag 4.mai
  • Søndag 5.mai
  • Lørdag 11. mai.

Samlinger

Nærmere info kommer senere

Innmelding

Fyll ut nettskjema via link nederst på siden og send inn.

Les informasjon om forventninger. Les, signer og ta med Informasjonsbrev - Konfirmant 2019 på innmeldingsmøte.

Innmeldingsmøte i Hinna kirke tirsdag 5.juni 2018. Postnr. 4020 og 4032 møter kl.18.00, slutt ca. 19.30. Postnr. 4017 og 4018 møter kl.19.30.

Denne dagen møter konfirmanten med minst en foresatt.

Ved påmelding etter innmeldingsmøte ta kontakt med kateket Kirsti Melangen.

Kontaktperson: Kateket Kirsti Melangen Tlf 51905778. Send epost

Hinna kirkes konfirmantavgift er på 1500,- og dekker konfirmasjonshelg inkludert reise til Horve, konfirmasjonstreff i Yngling-hallen, enkel servering og materiell til samlingene.

Hinna kirke tilbyr også avgiftsfri konfirmasjonsundervisning.

Menighetene i Stavanger har et alternativt tilbud for konfirmanter dersom man av forskjellige årsaker ikke kan eller ønsker å følge det lokale konfirmasjonstilbudet.

Er du interessert i et avgiftsfritt, alternativt konfirmasjons tilbud eller ønsker konfirmasjon i en annen kirke merkes dette av i innmeldingsskjema under.

Se mer generell info om konfirmasjon på kirken.no. Her finner du også svar på flere vanlige spørsmål.

Datoer for kommende års konfirmasjoner finner du her

Trykk her for å se bilder fra tidligere konfirmantår