V2 Julevandring

Hvem: 2-åringer med foreldre/foresatte eller annet voksenfølge (eks fadder/besteforelder/onkel/tante). Medlemmer får invitasjon hjem i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Invitasjonen kan lastes ned her.

Hva: En julevandring i kirka, der vi skal følge stjernen, møte gjetere, engler, dyr, vismenn, smake på julekaker og til slutt ende opp i stallen hvor Jesusbarnet er. Tiltaket er en del av Vekstdagene i Hinna kirke.

Når: En søndag i advent. I 2017: Søndag 10.desember kl.16 (evt. kl. 15 og/eller 17 i tillegg hvis stor oppslutning)

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø tlf 51 90 57 78. Send epost

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando