V2 Julevandring

Hvem: 2-åringer med foreldre/foresatte eller annet voksenfølge (eks fadder/besteforelder/onkel/tante). Medlemmer får invitasjon hjem i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Invitasjonen kan lastes ned her.

Hva: En julevandring i kirka, der vi skal følge stjernen, møte gjetere, engler, dyr, vismenn, smake på julekaker og til slutt ende opp i stallen hvor Jesusbarnet er. Tiltaket er en del av Vekstdagene i Hinna kirke.

Når: En søndag i advent. I 2017: Søndag 10.desember kl.16 (evt. kl. 15 og/eller 17 i tillegg hvis stor oppslutning)

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. For å se påmeldingslinken: Skroll litt lenger ned på siden!

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø tlf 51 90 57 78. Send epost

Påmelding til V2 Julevandring 2017
Fyll ut navn på deltakeren. Mobilnummer og epost du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Gule felt må fylles ut, skriv x hvis dette ikke er mulig. Hvis problemer,send epost med påmeldinginformasjon til menighetspedagog Margunn Østebø eller ring (se detaljer ovenfor).
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
I feltet under, svar på følgende spørsmål/oppgi følgende info.: 1.) Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til (navn på forelder/foresatt eller annen). 2) Er det spesielle matbehov eller andre ting som vi må ta hensyn til? 3.)Bilder: Vi vil i løpet av samlingene ta noen bilder. Bildene vil bli brukt på nettsiden, i Kirkehilsen og annet PR materiell for å illustrere samlingene. Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes på denne måten? Bildene blir publisert uten navn.