V2 Julevandring

Hvem: 2-åringer med foreldre/foresatte eller annet voksenfølge (eks fadder/besteforelder/onkel/tante). Medlemmer får invitasjon hjem i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! 2018-invitasjonen kan lastes ned her (sendes via post 15.nov-18).

Hva: En julevandring i kirka, der vi skal følge stjernen, møte gjetere, engler, dyr, vismenn, smake på julekaker og til slutt ende opp i stallen hvor Jesusbarnet er. Tiltaket er en del av Vekstdagene i Hinna kirke.

Når: En søndag i advent. I 2018: Søndag 9.desember kl.16 (evt. kl. 15 og/eller 17 i tillegg hvis stor oppslutning)

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema via link nederst på siden innen påmeldingsfristen torsdag 6.desember (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Kontaktperson: Menighetspedagog Kristin Anda tlf 51 90 57 78. Send epost