V3 Påskevandring

Hvem: 3-åringer med én voksen (forelder/foresatt/fadder/besteforelder/onkel/tante). Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Har 3- åringen din ikke fått invitasjon i posten? Da kan du laste ned invitasjonen for 2019 her (sendes i post ca 5.mars). Alle som fyller 3 år dette kalenderåret  er velkomne!

Hva: En påskevandring i kirka. Vi skal følge eselet som vandrer fra palmesøndag til påskedag og gir oss fortellingen om Jesus og påsken. Underveis spiser vi middag sammen. Tiltaket er en del av Vekstdagene i Hinna kirke.

Når: Søndag før palmesøndag. I 2019: Søndag 7.april kl.15

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen).For spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt med kontaktperson.

I 2019 er påmeldingsfrist onsdag 3.april

Kontaktperson: Menighetspedagog Kristin Anda tlf 51 90 57 78. Send epost