V3 Påskevandring

Hvem: 3-åringer med én voksen (forelder/foresatt/fadder/besteforelder/onkel/tante). Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Har 3- åringen din ikke fått invitasjon i posten? Da kan du laste ned invitasjonen her (publiseres når det sendes ut via post). Alle som fyller 3 år dette kalenderåret  er velkomne!

Hva: En påskevandring i kirka. Vi skal følge eselet som vandrer fra palmesøndag til påskedag og gir oss fortellingen om Jesus og påsken. Underveis spiser vi middag sammen. Tiltaket er en del av Vekstdagene i Hinna kirke.

Når: Søndag før palmesøndag. I 2019: Søndag 7.april kl.16

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen).For spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt med kontaktperson.

I 2019 er påmeldingsfrist onsdag 3.april

Kontaktperson: Menighetspedagog Kristin Anda tlf 51 90 57 78. Send epost

Påmelding til V3 Påskevandring 2018
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
I feltet nedenfor trenger vi svar på disse spm.: 1. Navn på den som følger 3-åringen. Evt. mobilnummer hvis ikke det er samme person du har oppgitt nummer til 2. Matallergier eller andre behov det er viktig for oss å vite om? 3. Under samlingen vil det bli tatt en del bilder, er det ok å ta bilder av/og bruke dem til PR-materiell, Kirkehilsen og på nettsiden/e www.hinnakirke.no og www.kirken.no