V5 Koffor då?

Hvem: 5-årinnger(født 2011) med voksenfølge. Medlemmer og barn der en eller begge foreldrene er medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Hvis du ikke har fått brevet, kan du laste ned en kopi av invitasjonen her. Det er også et eget skriv til foreldrene med info. om opplegget og foreldresamlingen!
Hva: Voksen- og barnesamlinger om sorg og det kristne håp. 5-åringen får møte engelen Lurifax som lurer på mange ting, og 5-åringene får familiekort i gave. Familiekort er kort som familien kan bruke når ulike ting skjer i familien, eller når en ønsker å markere en høytidsdag. Se invitasjon for mer info.

Når: 2016: Lørdag 5. og søndag. 6.november kl. 1500-1700

Hvor: Hinna kirke

Påmeldingsfrist: MANDAG 31. OKTOBER 2016

Påmelding:  Påmeldingsfristen er ute! Har du ikke meldt deg på, men ønsker å delta? Ta kontakt med kontaktperson, Margunn!

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø. Tlf 51 90 57 78. Send epost

21. juli 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando