V5 Koffor då?

Hvem: 5-årinnger (født 2012) med voksenfølge. Medlemmer og barn der en eller begge foreldrene er medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Hvis du ikke har fått brevet, kan du laste ned en kopi av invitasjonen her (publiseres når brevet sendes via post ca 4 uker før første samling)
Hva: Voksen- og barnesamlinger om sorg og det kristne håp. 5-åringen får møte engelen Lurifax som lurer på mange ting, og 5-åringene får familiekort i gave. Familiekort er kort som familien kan bruke når ulike ting skjer i familien, eller når en ønsker å markere en høytidsdag. Se invitasjon for mer info.

Når: 2017: Lørdag 4. og søndag. 5.november kl. 1500-1700

Hvor: Hinna kirke

Påmeldingsfrist: Ca en uke før første samling

Påmelding skjer via skjema nedest på denne siden (synlig fra ca 4 uker før første samling)