V6 SKATTEJAKTEN - HAR FLYTTET DATO I 2017

NB! V6 SKATTEJAKTEN HAR FLYTTET DATOER FRA 14.-16. JUNI OG TIL 19. -21. JUNI + 20.AUGUST.

NYE DATOER ER ALTSÅ MANDAG 19. JUNI KL. 1700-1830, TIRSDAG 20. JUNI OG ONSDAG 21. JUNI KL. 0730 - 1630. (KJERNETID 09-15).

Hvem: Alle som fyller 6 år det kalenderåret samlingene er. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Hvis du ikke har fått brevet, kan du laste ned en kopi av invitasjon til V6 i juni 2017 ved å trykke her.

Hva: En uke før sommerferien ønsker vi å invitere deg og de andre du skal gå på skole sammen med til V6 Skattejakten. Vi skal ut på skattejakt i skog og mark, vi skal leke, spise og oppleve mye sammen. Gjennom alt dette blir vi også bedre kjent med fortellingene om Jesus. Det vil bli en ettermiddag sammen med foreldre og to dager i barnehagetid. Vi avslutter Skattejakten med gudstjeneste etter sommerferien hvor alle deltakerne vil få en gave. Her kan du finne program og mer informasjon.

Trykk her for å se bilder fra V6 Skattejakten

Når: I 2017: Mandag 19. juni kl. 1700-1830, tirsdag 20.juni og onsdag 21. juni. Kjernetiden tirsdag og onsdag er kl. 0900 -1500, men det er mulighet for å være her fra kl. 0730 – 16.30. V6 SKATTEJAKTEN avsluttes søndag 20. august med ABC gudstjeneste hvor 6-åringene får ei bok. Etter gudstjenesten er det kirkekaffi/saft med sosialt, lek og hoppeslott.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. NY påmeldingsfrist i 2017 er torsdag 15.juni.

Kontaktperson: Menighetspedagog Margunn Østebø. Tlf 51 90 57 78. Send epost

Påmelding V6 Skattejakten 19.-21.juni + 20.august 2017
Gule felt må fylles ut. Hvis et felt ikke kan fylles ut (eks du har ikke mobil eller epost) skriv "X" i feltet. Øvrig praktisk informasjon og beskjeder om tiltaket vil gå via epost og mobil du registerer. Hvis problemer,send epost med påmeldinginformasjon til menighetspedagog Margunn Østebø eller ring (se detaljer ovenfor). Påmeldingsfrist er torsdag 15.juni 2017
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
I feltet under, svar på følgende 5 spørsmål:
1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til (navn på forelder evt. andre). Her kan du evt supplere med navn og nummer til foresatt 2.
2. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, hinnavis.no og i PR-materiell knyttet til tiltaket? Bildene blir publisert uten navn.
3. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, sosiale behov, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til?
4. SKOLE+VENNER/KJENTE: Skriv hvilken skole deltakeren skal begynne på + 1-3 andre i aldersgruppen som deltakeren kjenner (dette gjør det lettere å lage grupper som deltakerne kan trives i). Kjenner deltakeren ikke så mange er det også helt greit! Vi skal ha leker og program som gjør det lettere å bli kjent med nye.
5. VOKSENHJELP: Har en voksen (forelder, fadder, besteforelder, onkel/tante e.a.) mulighet til å bidra noen timer en eller flere av disse dagene med å lage mat, e.l.? Hvis ja, skriv navn og telefonnummer her.

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando