V7 Vær beredt!

Hvem: Alle som fyller 7-år det kalenderåret samlingene er. Barn som er medlemmer i Den norske kirke eller der minst en av foreldrene/foresatte er medlem, får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! 2017-invitasjonen kan lastes ned ved å trykke her (sendes via post i begynnelsen av august).

Hva: Velkommen til 5 opplevelsessamlinger for de som fyller 7år dette året! Her får du bli med på skattejakt, lære å bruke kniv og bål, lære førstehjelp, lage pinnebrød, høre bibelhistorier og lære om at Gud har skapt verden og at vi må passe på den. Flere fra KFUK/KFUM Hinna-speiderne og andre voksne fra Hinna kirke blir med som ledere.

Trykk her for å se bilder fra V7 tidligere år

Når og hvor: Høsten 2017 blir det slik:
Torsdag 31.august kl. 17 -19. Oppmøte v/Hinna kirke. Denne gangen blir det middag, også for foreldre/foresatte som har mulighet til å bli med.
Torsdag 7.september kl. 1730-19. Oppmøte v/Vaulen badeplass
Lørdag 16.september kl. 12 -16. Oppmøte v/Hinna kirke, henting v/Vaulen badeplass
Søndag 17.september kl.1030-1230: Gudstjeneste hvor V7 og speidere deltar
Torsdag 21.september kl. 1730 - 19. Speiderfest i Hinna kirke

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist er ca en uke før første samling (se invitasjon)

Å gjøre hjemme:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 7-9 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify).

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem. Tlf 400 73 411. Send epost

Påmelding V7 Vær Beredt 31.aug - 21.sept. 2017
Fyll ut med info om deltaker, gule felt må fylles ut. Hvis et felt ikke kan fylles ut, skriv "X" i feltet. Øvrig praktisk informasjon og beskjeder om tiltaket vil gå via epost og mobil du registerer. Hvis problemer,send epost med påmeldinginformasjon til menighetspedagog Geir Eikrem eller ring (se detaljer ovenfor).
Påmeldingsfrist er torsdag 24.aug.-17
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
I feltet under, svar på følgende 6 spørsmål:
1. KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til (navn på forelder, evt deltaker). Hvis en ønsker at begge foreldre/foresatte skal ha info,suppler med navn og nummer her.
2. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, hinnavis.no og i PR-materiell knyttet til tiltaket? Bildene blir publisert uten navn.
3. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle behov knyttet til eks. mat, allergier, adferd, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til?
4. VENNER+KLASSE: Skriv hvilken klasse og skole hun/han går på + 1-3 andre i aldersgruppen som deltakeren kjenner (dette gjør det lettere å lage grupper som deltakerne kan trives i).
5. MAT FØRSTE GANG: Blir flere enn deltakeren med og spiser middag denne dagen? Det mulig å ta med søsken også hvis det gjør hverdagslogistikken lettere.
6. VOKSENHJELP: Hvis behov, har en voksen (forelder, fadder, besteforelder, onkel/tante e.a.) mulighet til å bidra noen timer på en eller flere samlinger. Eksempelvis matlaging, voksennærvær o.l.

21. juli 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando