V7 Vær beredt!

Hvem: Alle som fyller 7-år det kalenderåret samlingene er. Barn som er medlemmer i Den norske kirke eller der minst en av foreldrene/foresatte er medlem, får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! 2017-invitasjonen kan lastes ned ved å trykke her (sendes via post i begynnelsen av august).

Hva: Velkommen til 5 opplevelsessamlinger for de som fyller 7år dette året! Her får du bli med på skattejakt, lære å bruke kniv og bål, lære førstehjelp, lage pinnebrød, høre bibelhistorier og lære om at Gud har skapt verden og at vi må passe på den. Flere fra KFUK/KFUM Hinna-speiderne og andre voksne fra Hinna kirke blir med som ledere.

Trykk her for å se bilder fra V7 tidligere år

Når og hvor: Høsten 2017 blir det slik:
Torsdag 31.august kl. 17 -19. Oppmøte v/Hinna kirke. Denne gangen blir det middag, også for foreldre/foresatte som har mulighet til å bli med.
Torsdag 7.september kl. 1730-19. Oppmøte v/Vaulen badeplass
Lørdag 16.september kl. 12 -16. Oppmøte v/Hinna kirke, henting v/Vaulen badeplass
Søndag 17.september kl.1030-1230: Gudstjeneste hvor V7 og speidere deltar
Torsdag 21.september kl. 1730 - 19. Speiderfest i Hinna kirke

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist i 2017 er 24.august.

Å gjøre hjemme:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 7-9 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify).

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem. Tlf 400 73 411. Send epost

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando