V8 Tårnagenthelg

Hvem: 2. klassinger, dvs de som fyller 8-år dette kalenderåret. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Samtidig legges det ut en kopi for nedlasting i dette avsnittet. Alle er velkomne!

Her kan du laste ned invitasjon for V8 Tårnagenthelg 14.-15.april 2018 (sendes via post 1.mars)

Hva: En helg hvor du får være Tårnagent og får utforske ulike mysterier som hva som står utenpå kirkeklokkene, hva som er i klesskapet til presten (ikke bare klær faktisk!), når kirkas bursdag er og ulike mysterier i Bibelen.

Trykk her for å se bilder fra tidligere år

Tårnagent-sangen kan lastes her (Størrelse ca 6MB)

7-9 år Trosopplærings spillelisten på Spotify finner du ved å trykke her

Når: I april,mai, eller juni en lørdag kl 13-18 og en søndag kl 10-1230. Datoer 2018: 14.-15.april.

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema via link nederst på siden (link er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist i 2018 er onsdag 21.mars-18

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem. Tlf. 400 73 411. Send epost