ONSDAGSKVELD I HINNA KIRKE

Program for høsten 2017.

Hinna menighet har som mål å formidle troen gjennom ulike kulturelle uttrykk. Vi har samlet de fleste av våre tilbud til voksne under fellesbetegnelsen «Onsdagskveld i Hinna kirke».  Å samle voksentilbudet til en fast dag, håper vi er en god og praktisk ordning som gjør det lett å planlegge og å sette av tid til å delta.

Programmet starter kl. 19.30 hver gang, dersom ikke noe annet er nevnt spesielt. Fra kl. 19.00 blir det kaffe og te og god tid til en drøs før programmet starter. Det er gratis entré på de fleste kveldene

Høsten 2017

6. September

«En verden på flukt» med Kristoffer Tran
Hva kan vi som menighet og enkeltpersoner bidra med i forhold til flyktninger? Kristoffer Tran fra flyktningeseksjonen tar for seg flyktningebildet i verden, nasjonalt og lokalt.

20. September

Ut i verden-samling med Mirjam Bergh, HimalPartner. På gyngende grunn. Åndelig veiledning og sjelesorg i Himalaya.

Salmekveld med Sindre Eide
«Inspirasjon fra Luther som salmedikter og folkepedagog»
Hinna og Hillevåg Menighetskor og Hundvåg kantori deltar.

«Luther med Latter» med Ryfylke Livsgnist
1517 - Martin Luther startet reformasjonen
2017 - Ryfylke Livsgnist presenterer et skråblikk på 500 år i lutherske spor. Forestilling i kirkerommet. Billetter 250,-

1. November

Ut i verden-samling med Thomas Drønen
«Misjon og islam. Erfaringer fra misjon og arbeid med integrering»

15. November

Salmekveld & konsert med Nikita Alexeev, trompet Vi synger kjente, kjære og noen nyere salmer, før vi lytter til
trompet- og orgelmusikk med Alexeev og kantor Anne Jordheim.

29. November

Adventssamling, Kl 19:00, Damekoret Våghalsene deltar. Inngangspenger med lodd kr. 50,-Pause med loddtrekning og matservering. Inntektene går til Kirkeringenes arbeid