MiniKRIK

Vil du treffe andre barn, spille ballspill, leke og ha det moro? Møt opp på MiniKRIK

Se bilder fra miniKRIK høsten 2015 her

HVA: KRIK står for Kristen Idrettskontakt. Det er en tverrkirkelig organisasjon som har mottoet: Trosglede, livsglede og idrettsglede! Vi tar dette inn i Hinna kirke og inviterer barn til å få bruke hele kroppen i aktiv lek med andre.

Her finner du semesterplan 2018 og betalingsinfo for medlemskap

Følg oss også på Facebook: MiniKRIK Hinna, og bli medlem der! Her blir det jevnlig lagt ut informasjon om arrangement, beskjed om eventuelle endringer osv. Del gjerne gruppen med andre du tenker kunne hatt gleden av å være med i fellesskapet vårt. Dersom du ønsker beskjed via SMS eller e-post i stedet, er det også mulig.

HVEM: For 3 - 6. åringer

NÅR:  Tirsdager kl.17.00 - 18.00. Oppstart høsten 2018 er 21.aug.

HVOR: MiniKRIK starter kl.17.00 i kirkerommet. Etter samlingen fortsetter MiniKRIK i bomberommet/filmsalen.

KONTAKTPERSON: Guro Brakestad, mob 41108058