MiniKRIK

Vil du treffe andre barn, spille ballspill, leke og ha det moro? Møt opp på MiniKRIK

Se bilder fra miniKRIK høsten 2015 her

HVA: KRIK står for Kristen Idrettskontakt. Det er en tverrkirkelig organisasjon som har mottoet: Trosglede, livsglede og idrettsglede! Vi tar dette inn i Hinna kirke og inviterer barn til å få bruke hele kroppen i aktiv lek med andre.

Vi er takknemlige for å ha fått med tre nye ledere i høsten 2017: Sigbjørn Jårvik, Sten Viggo Lundbo og Kristoffer Hovda. Dermed blir det samling hver tirsdag, noe som vil glede mange!
Her finner du flyer for høsten 2017.

Følg oss også på Facebook: MiniKRIK Hinna, og bli medlem der! Her blir det jevnlig lagt ut informasjon om arrangement, beskjed om eventuelle endringer osv. Del gjerne gruppen med andre du tenker kunne hatt gleden av å være med i fellesskapet vårt. Dersom du ønsker beskjed via SMS eller e-post i stedet, er det også mulig.

HVEM: For 3 - 6. åringer

NÅR:  Tirsdager kl.17.00 - 18.00. Oppstart høsten 2017 er 22.aug.

HVOR: MiniKRIK starter kl.17.00 i kirkerommet. Etter samlingen fortsetter MiniKRIK i bomberommet/filmsalen.

KONTAKTPERSON: Guro Brakestad, mob 41108058