FRITIDSKLUBBEN 45

Aktivitetsklubb for 4. og 5. klassinger.

HVA: En klubb for deg som vil møte andre på samme alder. Vi har mange ulike aktiviteter, film, bordtennis, kiosk, pizza, lek, andakt, osv.. Anbefaler maks 50 kr, til kiosken. Se program for semesteret nederst på siden.

HVEM: Klubben er for deg som går i 4. eller 5. klasse

Alle som går i klubben må levere et deltakerskjema med kontaktinfo. Ta det med hjem, fyll det ut og ta det med tilbake på neste klubbkveld.

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers. Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales til en av lederne på FK45 eller på Vipps til Hinna menighet.

HVOR: Hinna kirke

NÅR: Fredager i oddetallsuker kl. 17.30-19.30. Oppstart høsten 2018 er 31.aug