FRITIDSKLUBBEN 45

Aktivitetsklubb for 4. og 5. klassinger.

HVA: En klubb for deg som vil møte andre på samme alder. Vi har mange ulike aktiviteter, film, bordtennis, kiosk, pizza, lek, andakt, osv.. Anbefaler maks 50 kr, til kiosken.

HVEM: Klubben er for deg som går i 4. eller 5. klasse

Alle som går i klubben må levere et deltakerskjema med kontaktinfo. Ta det med hjem, fyll det ut og ta det med tilbake på neste klubbkveld.

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers. Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales til en av lederne på FK45 eller på Vipps til Hinna menighet.

HVOR: Hinna kirke

NÅR: Fredager i oddetallsuker kl. 17.30-19.30. Oppstart høsten 2017 er 1.sept.

KONTAKTPERSON: Cicilia Mathiesen tlf 40 01 77 45, epost

Program:

Fredag 1. september:        Kiosk, pizza og lek

Fredag 15. september:     Spillekveld: brettspill og kiosk

Fredag 29. september:     Kiosk og lek

Fredag 27. oktober:          Filmkveld med popkorn

Fredag 10. november:      Kiosk og lek

Fredag 24. november:      Juleverksted

Fredag 8. desember:         Vi pynter pepperkaker!