Familie- og ungdomstur 2018

FAMILIE- OG UNGDOMSTUR

til Israel og de palestinske områdene juli 2018

Til Israel og de palestinske områdene sommeren 2018

Vi inviterer til en 11-dagers familie- og ungdomstur til Israel og de palestinske områdene sommeren 2018. Det blir mange spennende opplevelser på bibelske steder og tid til bading og avslapning. Vi får også møte dagens misjons- og forsoningsarbeid, og får møte kristne både på israelsk og palestinsk side.

Endelig brosjyre med datoer og pris vil komme tidlig på høsten 2017. Se foreløpig brosjyre med dagsprogram og foreløpige priser her.

FAMILIETUR

Turen vil bære preg av at barn og ungdom er en viktig målgruppe. Men turen er åpen for alle aldersgrupper, enten en reiser alene eller sammen med familiemedlemmer.

UNGDOMSTUR

Det vil være eget ungdomsprogram og egne ungdomsledere på turen. Ungdommene samles for seg selv om kveldene, ellers deltar de på fellesprogrammet. Mot slutten av turen reiser ungdomsgruppa ut i ørkenen og har et eget spennende døgn med overnatting i en beduinleir. Ungdom under 18 år som reiser uten følge med voksne, må være ferdig med 9. klasse, og være konfirmert i Hinna eller være med i Fiber.

UNGDOMSLEDERNE

Fiber er ungdomslederfellesskapet i Hinna menighet, et fellesskap for ungdom som har vært, er eller ønsker å være ledere i trosopplæringen eller barne- og ungdomsarbeidet. Menighetsrådet ønsker å satse spesielt på denne gruppa og vil bidra til at deltakerne i Fiber får et tilskudd slik at prisen på turen blir lavere for dem.

21. juli 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando