Informasjonsmøte 28.09 kl 20.00

om familie- og ungdomsturen til Israel og de palestinske områdene juli 2018

Vi inviterer til en åpen og uforpliktende informasjonssamling torsdag 28. september kl 20 om turen til Israel og de palestinske områdene sommeren 2018. Turen blir en 11-dagers familie- og ungdomstur i perioden 30. juni - 10. juli 2018. Vi tror dette blir en veldig spennende, flott, glad og lærerik opplevelse, med mange gode minner for livet!

Plussreiser AS har lagt opp et innholdsrikt program for oss. Sokneprest Arne Berge, som har mye erfaring som reiseleder til Israel og de palestinske områdene, skal være reiseleder. Andre ledere blir kateket Kirsti Melangen og menighetspedagogene Margunn Østebø og Geir Eikrem.

Endelig brosjyre for turen med priser og program kan du lese her.

Turen kan være aktuell for familier med barn og unge i ulik alder, besteforeldre som vil ta med storfamilie eller barnebarn på tur, ungdommer (ferdig med 9. kl) som reiser alene, voksne som reiser uten barn/unge.

Turen er åpen for alle, enten en reiser alene eller sammen med familiemedlemmer, men programmet er preget av at barn og ungdom er en viktig målgruppe for turen. Det blir egne ungdomssamlinger og et døgn med spennende ørkentur for ungdommene.

Ungdommene som er med i Fiber, ungdomsleder-fellesskapet i menigheten, får stipend på kr 5000 for å delta på turen. Kontakt Kirsti, Margunn eller Geir for informasjon om dette stipendet.

Ungdom under 18 år som reiser uten følge med voksne, må være ferdig med 9. klasse, og være konfirmert i Hinna eller være med i Fiber.

Dette er en unik mulighet til å oppleve bibelske steder sammen med venner fra Hinna menighet, og samtidig ha gode feriedager sammen. Det vil bli mange natur- og kulturopplevelser, både ved Middelhavet, Gennesaretsjøen, i ørkenen og i Jerusalem. Vi vil bli bedre kjent med jødisk og arabisk kultur og historie. Jerusalem er en hellig by både for kristne, jøder og muslimer, og en svært spennende by å besøke.

Et viktig perspektiv ved turen vil også være at vi skal møte jesustroende jøder og palestinske kristne som er opptatt av forsoningsarbeid i konflikten mellom Israel og palestinerne, blant annet gjennom BridgeBuilders-prosjektet.

Del denne artikkel på e-post
21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Hinna menighet Powered by Agrando