Luther med latter i Hinna kirke

Onsdag 18.oktober kl. 19.30

Bestill billetter til Lutter med Latter i Hinna kirke her.

Et historisk og humoristisk skråblikk på hva lutherdommen har ført med seg gjennom 500 år. Ryfylke Livsgnist, kjent for reiser i bedehusland og kirkehistoriske spill på Finnøy, setter opp denne forestillingen i Hinna kirke. I beste lutherske ånd blir det mye humor. Ja, alt fra folk som sovner under laaange prekener, konfirmanter som besvimer under overhøring, en gal teologiprofessor, kollekturo, og skråblikk på salmestrid og nyere lovsang.
500 år på 90 minutt, med fire formidlere som spiller ulike roller, er historiefortellere og musikere – og går ut og inn av de ulike hendelsene og hundreårene.
Forestillingen er tuftet på historiske fakta, humoristiske vinklinger og musikalsk troverdighet. Ryfylke Livsgnist bruker mye humor og det gjør det lett for oss å følge ekstra godt med og lære om hva Luther har hatt å si for vår kirke-, kultur- og språkhistorie gjennom 500 år. Denne Luther-kabareten er en folkelig forestilling, og vi trenger verken å være Lutherkjenner eller i den innerste kirkekrets for å få en stor opplevelse denne kvelden.

Billettpris: 250,-