Tur til Nepal/Bhutan høst 2017

I høst er det to muligheter til å bli bedre kjent med ett av menighets misjonsprosjekter

Hinna menighet har to misjonsprosjekter hvor ett av dem har fokus på freds og forsoningsarbeid i Nepal gjennom Himalpartner (tidligere Tibetmisjonen).

Himalpartner samarbeider med Himalaya reiseklubb om to turer i høst hvor interesserte i Hinna kan bli med å se noe av arbeidet Himalpartner gjør:

6.-16.oktober 2017 er det restplasser på Ski menighets tur til Nepal. Se mer info ved å trykke på denne linken, eller kontakt reiseleder Jostein Holm via epost eller tlf 930 47 697.

18.-31.okt 2017 kan du oppleve Nepal og Bhutan på en tur for "hvermansen" arrangert av Himalaya reiseklubb i samarbeid med Himalpartner. Se mer info ved å trykke på denne linken eller kontakt reiseleder Jostein Holm via epost eller tlf 930 47 697.