Hinna kirke 50 år

Hinna kirke sitt jubileumsprogram finner du her!

Jubileumsprogram 2017:

Bursdagskonsert for hele familien med Tore Thomassen tirsdag 26. september kl.17.00. Minigospel og Barnegospel deltar. Bursdags-tirsdagsmiddag med pølser og is kl 16.00

Jubileumskonsert lørdag 28. oktober kl. 19.00
Artister, sangere og musikere med bakgrunn fra Hinna menighet: Arne Hovda, Trond Ole Paulsen, Ingrid Kjosavik, Camilla Myrås, Anne Margrethe Ellingsen, Sandra Erstad, Amalie Kjetland Skarsgaard, Benedikte Kjetland Skarsgaard, Otto Figved, Helge Risa, Bent Andre Erfjord, Espen Solsbak … og kanskje noen overraskelser. Veronica Simone Fjeld er kveldens konferansier.

Dette er en konsert for hele bydelen. En festkonsert for kirken på Hinna og alt hva den har betydd for mange forskjellige sangere og musikere gjennom årene. En konsert en 50-åring verdig. Her vil det være muligheter for å treffe igjen gamle kjente, og det blir mulighet for å slå av en prat i "kirkekaffen" vi tar i pausen. Det er gratis entré.

Jubileumsgudstjeneste søndag 29. oktober kl. 11.00
Vi samles til jubileumsgudstjeneste i takknemlighet til Gud for kirken vår. Dette blir en Allesammen-gudstjeneste for alle aldersgrupper. Det blir aldersinndelt søndagsskole, dåp og nattverd. Sang og musikk ved Trygve Meyers jazz-sekstett, Hillevåg og Hinna Menighetskor og kantorene Anne Jordheim og Arne Martin Aandstad. Prester blir prost Stefan Emmerhoff, sokneprest Arne Berge og kapellan Sigbjørn Rydland Jårvik. Prekentekst: Luk 15,11-32. Takkoffer til menighetsarbeidet. Kirkekaffe med hilsener etter gudstjenesten.