Ungdomslederweekend til Røldal 2.-4.feb

For Fiber-ungdomsledere i Hinna. Påmelding innen 24.jan.

HVOR: Fjellstøl turisthytte som ligger rett ved Røldal skisenter. Se facebookside for bilder.

HVEM: Fiber-ungdom, dvs. de som har vært, er eller ønsker å bli ungdomsleder i Hinna kirke. Hytta har plass til max 30stk så her er det førstemann til mølla som får plass. Ungdom som ikke er med i Fiber kan bli med hvis det blir plass, men Fiberungdom har førsteprioritet. Sigbjørn R. Jårvik og Geir Eikrem er med som voksenledere.

PRIS: 900kr (inkluderer transport, overnatting og mat). Evt. heiskort må en betale selv, se priser på www.roldal.com

HVA: Alpint, langrenn eller annen lek i snøen på dagtid. Ellers spilling, lek, temasamling og kveldsamlinger. Fiber-tema: «Å være leder - når noen har det vanskelig».

Foreløpig program er slik (ca tider):
Fredag 2.feb.:
Kl.16: Avreise i privatbiler fra kirka
Kl.20: Ankomst Røldal skisenter.
Vi går opp til Fjellstøl turisthytte. Muligens transport av bagasje med snøskuter.
Innlosjering på rom, kveldsmat, kveldsamling.

Lørdag 3.feb.:
Kl. 0830: Frokost
Kl.10-16: Alpint, langrenn eller annen lek i snøen. Felles lunsj hvis mulig.
Resten av ettermiddagen og kvelden: Middag, temasamling, underholdning, kveldssamling, brettspill etc.

Søndag
Frokost + klargjør bagasje før utreise + utvask
Kl.10: Alpint, langrenn eller annen lek i snøen. Felles lunsj hvis mulig.
Avreise ca kl.14-16 en gang.
Ca kl.18-20: Ankomst Hinna kirke

PÅMELDING: På sms til Geir (tlf.400 73 411) innen onsdag 24.januar.

Se facebookarrangement til weekenden her

Her kan du laste ned en infolapp med all infoen over