Miniseminar med Svein Tindberg
Miniseminar med Svein Tindberg

Torsdag 18. jan kl 13.15-14.15: Bibelfortellinger for barn

Svein Tindberg kommer til Hinna kirke og har et gratis miniforedrag torsdag 18. jan kl 13.15-14.15. Tindberg er aktuell med boka Bibelfortellinger for barn.

Gjennom flere tiår har Svein Tindberg hatt stor suksess med å gjenfortelle Bibelen til voksne. Nå har han blitt bestefar, og da har det vokst fram et ønske om å formidle disse kjente og kjære historiene også til barn. 

Tindberg bruker sin kunnskap, fantasi og humor til å gjøre fortellingene levende. Her finner du historiene om skapelsen, om Josef og hans søster Dina, om David og Goliat, om jenta som ble vekket opp fra de døde, om Jesus som metter 5000 og mange flere – fortalt på barns premisser, men med stor respekt for de bibelske tekstene. Dette er et familieprosjekt, med utgangspunkt i hvordan Svein Tindberg fortalte historiene til sine sønner da de var små. Den eldste, Magnus, har illustrert denne boken, mens den yngste, Peter, har laget melodiene. Boken har 17 helt nye sanger og to små skuespill – et julespill og et om Babels tårn. 

Tindberg er til daglig ansatt ved Det norske teatret. Hans forestillinger Evangeliet etter Markus, Apostlenes gjerninger og Abrahams barn har gått sin seiersgang på teaterscener i hele Norge. Abrahams barn var Tindbergs debut som dramatiker. Han har senere skrevet det nye Mostraspelet I slik ei natt.  

Arrangementet er særlig aktuelt for alle som arbeider med trosopplæring blant barn og unge. Tindberg forteller om arbeidet med boken, og om utfordringer og gleder rundt formidling til barn.

Vel møtt!

 
Del denne artikkel på e-post