Gudstjenester i påsken

Informasjon om påskens gudstjenester

Hinna kirke palmesøndag 25. mars kl 11.00: Familiegudstjeneste. Dåp og nattverd. Prest: Sigbjørn Rydland Jårvik. Organist: Virginija Agathe Espeland. Takkoffer til KRIK - Kristen Idrettskontakt. Kirkekaffe etter gudstjenesten.

Hillevåg kirke skjærtorsdag 29. mars kl 18.00: Kveldsgudstjeneste i Hillevåg kirke. Prest: Ellen Nordtun. Nattverd. Kveldsmat etter gudstjenesten.

Hinna kirke langfredag 30. mars kl 11.00: Langfredagsgudstjeneste. Prest: Ellen Nordtun. Kantor: Anne Jordheim. Musiker: Henrik Nordtun Gjertsen, fiolin.

Gausel kirke langfredag 30. mars kl 19.00: Via Dolorosa. Lidelseshistorien i ord, toner og bilder. Prest: Ellen Nordtun. Kantor: Ernst Th. Monsen.

Hinna kirke påskedag 1. april kl 11.00: Høytidsgudstjeneste med dåp og nattverd. Prest: Arne Berge. Kantor Anne Jordheim. Musiker: Camilla Olsen-Hagen, kornett. Takkoffer.

Hinna kirke 2. påskedag 2. april kl 19.30: Kveldsmesse med påskefeiring. Dåp. Nattverd. Prest: Sigbjørn Rydland Jårvik. Kantor: Anne Jordheim. Musiker: Sissel Skarsgaard, fløyte. Takkoffer. Sosialt samvær etter gudstjenesten.