Pinsefest 20.mai kl.11:00

Pinsefest 20. mai kl 11. Fellesgudstjeneste i Hinna kirke for Hinna, Gausel og Hillevåg menigheter.

Velkommen til fellesgudstjeneste i Hinna kirke. Vi feirer pinsen, som er en av 3 store høytider, da den hellige ånd ble gitt til disiplene. Det er verdt å feire!

Se på facebook: https://www.facebook.com/events/178084492836126/

Du kan glede deg til sangen og musikken på pinsefesten i Hinna kirke! Vi skal synge flotte pinsesalmer. Dessuten: Henrik Nordtun Gjertsen spiller fiolin og Nikita Alexeev spiller trompet. Og sangen og musikken blir ledet av kantorene Ernst Th. Monsen og Anne Jordheim.

Gudstjenesten blir ledet av sokneprestene Ellen Nordtun (Hillevåg), Øyvind Tjelle (Gausel) og Arne Berge (Hinna). Prekentekst: Joh 14,15-21. Barnesamling. Nattverd. Kirkekaffe etter gudstjenesten.

Velkommen til Hinna kirke på pinsedag 20. mai kl 11, til felles høytidsgudstjeneste for Hinna, Gausel og Hillevåg menigheter!