KRIK Action sommeren 2019
KRIK Action sommeren 2019

Ungdom (14-17 år) fra Hinna drar på Action 25. - 29.06 i Bø i Telemark

Er du klar for litt ekte ACTION? Da må du bli med på KRIK ACTION 2019! Sammen fyller vi Bø camping med folk, telt og god stemning og starter samtidig sommerferien på den aller beste måten! Kort oppsummert: Fem deilige dager du MÅ få med deg!

Kontaktpersoner i Hinna menighet: Sigbjørn R. Jårvik og Kristin Anda.

Påmelding på KRIK.NO/MINSIDE

KRIK ACTION er kort oppsummert den BESTE måten å starte sommerferien på! Sammen møtes vi til leirliv, aktivitet og fellesskap på Bø camping (Telemark) – med Jesus i et naturlig sentrum. Som en real bonus er også Skandinavias største vannpark, Bø Sommarland, nærmeste nabo.

En vanlig dag på leir starter med et morgemøte i møteteltet. Der samles vi til leirsang, lovsang, tale og litt praktisk informasjon, før vi sammen drar ut på aktivitet. Ved påmelding velger du en aktivitet eller idrett du ønsker å få instruksjon i. Denne holder du på med på dagtid (onsdag, torsdag og fredag) fra ca kl. 10.00-14.00. Når du kommer hjem er middagen servert på leirplassen, og så er det opp til deg hvordan du vil bruke de neste timene. Kanskje løpe rett opp i badeland? Eller kanskje bare henge på leirplassen? Valget er ditt! Når klokka blir kl. 19.30 møtes vi i møteteltet igjen for mer insput og fellessskap. Etter møtet skjer det mye moro på miljøtorget rett utenfor møteteltet. Kvelden avsluttes med noe vi kaller «teltgrupper» – der du får besøk av et par ledere på kveldstid. Disse gruppene er for mange et høydepunkt i løpet av dagen og leiren.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ACTION et 100 % rusfritt arrangement.

Les mer om KRIK-Action her.
Del denne artikkel på e-post