FORBØNNSTJENESTE

Det er flere former for forbønnstjeneste i Hinna menighet. Flere ganger i uka er det faste forbedre som ber for menighetens arbeid og for aktuelle bønnebehov som er meldt inn. Dersom du har behov du ønsker forbønn for, kan du skrive en lapp og legge i Bønnekrukken som står på et bord nederst i kirkerommet. Menigheten har også forbedere som ber hjemme. De har sagt ja til å be for de ulike enhetene i menigheten.

Vi trenger flere medarbeidere og har du lyst til å være med i forbønnstjenesten, kan du ta kontakt med diakonen på tlf 51905780,

Menigheten har også en bønnekalender som kan være en praktisk hjelp til å be. Bønnekalenderen er basert på den svenske biskop Martin Lönnebos "Kristuskransen".Du kan laste ned bønnekalenderen her