V10 Vi deler

Hvem: 4. klassinger, dvs de som fyller 10år dette kalenderåret. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne!

Hva: Vil du lære mer om hvordan en kan være en god venn for alle? Vil du bli med på reise jorden
rundt på en dag? ”V10 Vi deler” skal handle om ulike måter å vise nestekjærlighet, og hvordan en kan dele det en tror på en god og respektfull måte.

Trykk her for å se bilder fra tidligere år

Når: 2 hele "SFO-dager" etter skoleslutt før sommeren og en gudstjeneste søndag rundt skolestart. Datoer 2019: 24. og 25.juni, og søndag 18.august.

Hvor: Hinna kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema via link nederst på siden (linken er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Kontaktperson: Menighetspedagog Geir Eikrem Tlf 400 73 411. Send epost