Innsamling til Den evangelisk lutherske kirken i Jordan og Det hellige land

Støtteaksjon til Den evangelisk lutherske kirken i Jordan og Det hellige land i forbindelse med koronakrisen

Korona-pandemien har hatt dramatiske virkninger over hele verden, og har også ført kirkenes liv inn i helt nye utfordringer. Mange kirker er stengt, kirkenes økonomi er utfordret og over hele verden arbeider kirkene for å finne nye måter å leve aktivt på blant mennesker som strever med usikkerhet, angst og tap av arbeid og inntekter.

Den lutherske kirken som i hovedsak arbeider blant palestinerne – ELCJHL – er særlig hardt rammet, både fordi den er liten og fordi den arbeider i områder som også uten pandemien har store utfordringer.

Enkeltpersoner kan støtte aksjonen ved å bruke Vipps 609350 - DNK Kirkerådet ELCJHL

Les mer om kirken og om støtteaksjonen her.