Familiegudstjeneste og Allesammen-søndag

I Hinna har vi ca 1-2 ganger i måneden Allesammen-Søndag med søndagsskole eller familiegudstjeneste

Allesammen-søndag er ca en gang i måneden og en vanlig gudstjeneste med aldersinndelt søndagsskole, altså noe for «alle sammen». Etter gudstjenesten samles barnefamiliene enten i kirketorget til kirkekaffe/saft, lek og prat, eller finner på en aktivitet sammen.

Familiegudstjeneste er også ca en gang i måneden der opplegget skal være særlig tilrettelagt for barn og familier. Disse er knyttet til Vekstdagene/trosopplæringen. Alle gudstjenestene begynner kl 11.

Trykk her for å laste ned infobrev til barnefamilier for høsten 2020. Ønsker du å få tilsendt et lignende infobrev en gang i semesteret og en sms i forkant av gudstjenester tilpasset barn, send en epost til prest Sigbjørn Rydland Jårvik

Når: Høsten 2020:

Allesammen-søndag inkl. søndagsskole: