Ungdomsleder-Kickoff-leir 20.-21.aug

Velkommen alle som er eller ønsker å bli ungdomsleder i Hinna kirke og som er 8.klassing eller eldre!

Påmeldingsskjema til Kick-off-leir 2022 - trykk her

Påmelding innen 13.juli = sikker plass på hotellet.

Påmelding etter 13.juli = usikkert om det er plass på hotellet.

Hvem: Alle som er eller ønsker å bli ungdomsledere i Hinna kirke og som er 8.klassing eller eldre!

Når: Lørdag 20.aug kl.1115 (oppmøte Hinna kirke, buss/biler til Vigdel). Opplegget er ferdig søndag 21.aug kl.1400 etter gudstjeneste og kirkekaffen i Hinna.

Hva: Også i år har vi fått støtte til å gjøre ekstra stas på dere ungdomsledere! Vi skal gå fra Vigdelstranden til Hellestøstranden. Underveis skal vi ha walk n talk-oppgaver om tro og ledelse (slik kanskje Jesus og disiplene gjorde når de gikk) m.m. Det blir teambuildingsaktiviteter på Reke Event. På Sola strand hotell blir det avslapping på rommet, god mat, lek og kveldssamling. Etter overnatting og en god frokost på hotellet, blir vi kjørt til Hinna kirke og blir med på ABC/oppstartsgudstjenesten. Der hjelper vi til bl.a. under aktivitetene på kirkekaffen for 6-åringer m.fl.

Deltakerpris: 500kr (ta kontakt hvis dette er en utfordring, så finner vi en løsning).

Rom: Vi sover på 2 eller 3-mannsrom. Skriv i påmeldingen hvem du vil være på rom med, så kommer du på rom med minst en du kjenner. Du må ikke kjenne noen for å bli med! Det er mulig å sove hjemme hvis du ønsker det.

Voksenledere er kateket Kirsti Melangen, prest Torbjørn Nedrebø og menighetspedagogene Margunn Østebø og Geir Eikrem.

Har du spørsmål? Kontakt prest Torbjørn Nedrebø i perioden 30.juli - 13.juli, og menighetspedagog Geir f.o.m. 1.aug.

Kontakt:

Menighetspedagog