Her kan du lese om kommende gudstjenester i Hinna kirke.

Kommende søndagers gudstjenester:

15. september kl 11.00: Gudstjeneste med dåp. Gausel kirkekor deltar. Nattverd. Prest: Sigbjørn Rydland Jårvik. Kantor: Ernst Th. Monsen. Prekentekst: Matt 19,27-30. Takkoffer til Utstein pilegrimsgard. Kirkekaffe.

22. september kl 11.00: Familiegudstjeneste med dåp. Barn fra V7 Vær beredt deltar. Nattverd. Prest: Atle Moe. Kantor: Anne Jordheim. Prekentekst: Joh 15,9-12. Takkoffer til Norges KFUK-KFUM speidere. Kirkekaffe.

29. september kl 11.00: Gudstjeneste med dåp. Menighetskoret deltar. Nattverd. Info om Caspari Center i Jerusalem. Prest: Arne Berge. Organist: Lena Wegemo. Prekentekst: Matt 11,16-19. Takkoffer til menighetens misjonsprosjekter. Kirkekaffe.

Denne oversikten blir normalt oppdatert hver tirsdag med oppdatert informasjon om kommende søndag.
For søndager lenger fram i tid, se kalenderen på nettsida.