Annerledes V3 Påskevandring

Grunnet korona måtte vi gjøre en del ting annerledes i 2021. Da ble det en påskevandringen hjem i postkassen.

Hvordan det vil se ut i 2022 er fortsatt uvisst - men vi håper på å kunne gjennomføre en vanlig påskevandring her i kirka!

Invitasjon  - trykk her (dette er årets invitasjon.... for neste vandring vil invitasjonen bli lagt ut 3- 4 uker før vandringen i 2022).

Påmelding til å få V3 Påskevandring i posten - trykk her. (Påmelding åpner når invitasjon legges ut).

Spotify-spilleliste til samlingen finner du her (Hvis du ikke har Spotify-konto, kan du uansett via linken se navn på sanger og artister og dermed muligheten til å finne de selv i andre strømmetjenester)

V3 Påskevandring-pakken våren 2021 inneholdt et påske-egg med ei bok og noen andre småting oppi. Så kan du sammen med de andre hjemme lage din egen påskevandring, ved hjelp av boka og de andre tingene som du får i egget.

I disse korona tider er vi opptatt av godt smittevern. Dette gjelder også i pakking og utsendelse av pakkene.

Har du spørsmål, kontakt Margunn.

Kontakt:

Menighetspedagog