V8 Tårnagenthelg

2. og 3.klassinger: Hvis dere ser dette, har dere skjønt koden i kortet og klart første oppdrag i V8 Tårnagenthelg-opplæringen. Godt jobba! Les mer før 7.juni for å få tilgang på filmer, lydbok og andre ting til videre opplæring.

Dere født i 2012 og 2013: Dere har kanskje fått kortet og brevet i posten? Hvis ikke, les dette postkortet og foreldre/foresatte må lese dette brevet.. Vi sendte til deg som er medlem i kirka og dere som har meldt dere på trosopplæringsabbonement. Alle født i 2012 og 2013 som bor i Hinna sogn er velkommen, uavhengig av om dere har fått brev eller ikke!

Hvis dere er klare for mer agentopplæring hjemme, og motta bl.a. link til to YouTube-filmer, en lydbok og en tårnagentavis: Skriv inn navn og adresse i dette påmeldingsskjemaet før 7.juni. Så holder vi kontakt via epost og post.

Her har du en liten smakebit på filmene vi sender, resten er kun for påmeldte agenter:

Hemmelig hilsen

Agent 025 (reiG), Agent 018 (itsriK), Agent 006 (ennA)

Kontakt:

Menighetspedagog