V7 Vær Beredt 25., 26. og 30.sept

V7 Vær beredt er for 2.klassinger. I samarbeid med speidere får en lære førstehjelp, lage pinnebrød, lære å bruke kniv og bål, undre seg over hvordan verden ble til, hvor Gud var midt oppi alt og hvordan vi kan passe på jorden vår.

Påmelding til V7 25., 26. og 30.sept 2021 - trykk her. Påmeldingsfrist er søndag 19.sept-2021.

Invitasjon til V7 2021 kan lastes ned her

Når og hvor:  I 2021 er dagene lørdag 25.sept kl.1030-16, søndag 26.sept kl.10-13, torsdag 30.sept kl.1730-19. Selv om en får størst utbytte av å være med på alle samlingene, er det mulig å bli med på kun noen av dem hvis ikke alle datoene passer.

Program 2021:

Lørdag 25.sept. kl. 1030 -1600
Oppmøte v/Vaulen badeplass. Denne dagen skal vi på skattejakt både i naturen og i Bibelen. Du får lære å bruke kniv og tenne opp bål. Vi skal også lære førstehjelp, grille pølser, undre oss over hvordan verden ble til, hvor Gud var midt oppi dette og ulike måter vi kan passe på verden. Flere fra KFUK/KFUM Hinna-speiderne og andre voksne fra Hinna kirke blir med som ledere.

Denne dagen kan  en voksne hjemme blir med. Litt eller mye, så lenge dere blir enige om, slik at 2.klassingen kan føle seg trygg.

Søndag 26.sept kl.1000 - 1300
V7-deltakere møter kl.1000 i kjelleren i kirka (inngang baksiden) for bl.a. info om nattverd og forberedelser.
Gudstjeneste kl.11 i Hinna kirke med søndagsskole. Speidere deltar. Gudstjenesten er åpen for alle, og familie og venner til V7-deltakerne er spesielt invitert.

Torsdag 30.sept. kl. 1730-1900.
Speiderfest sammen med de andre speiderne. Her skal vi leke mye, høre en andakt, ha utlodning  med premier og spise pølser eller noe annet godt.

Ang smittevern følger vi de råd og regler som myndighetene til en hver tid gir. Vi følger KFUK/M-speidernes smittevernplakat og Den norske kirkes bransjestandard for smittevern som begge kan leses ved å trykke på linkene.

Å gjøre hjemme:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 7-9 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify).

Kontakt:

Menighetspedagog