123 Syng

Velkommen til sang, rytmer og lek for ett- to- og treåringer sammen med mamma, pappa eller en annen voksen. Opplegget bygger videre på babysang og kan kombineres med tirsdagsmiddag.

Det er ikke vanlig 123-syng i Hinna kirke pga korona-virus-utbruddet. Mens vi venter på at situasjonen skal normalisere seg, kan vi anbefale å synge med barnet hjemmet ved å bruke sanger fra Spotify-spillelisten "123SYNG Hinna kirke" som du finner via denne linken. Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester.

Vår gode kollegaer i Sunde kirke har laget videoer for å ha babysang- og småbarnssang hjemme. Følg denne linken til Sunde menighets nettside for å se de.

Info når det er vanlig drift:

Vi møtes først i kirkerommet kl.17-1715 til en familiesamling med bibelhistorie og sang sammen med MiniKrik og JuniorKrik. Etterpå går hver aktivitet til sine rom.

Når: Tirsdager kl 17.00 - kl 18.00. Oppstart høsten 2019 er 20.aug.

Hvor: Familiesamling i kirkerommet, etterpå er vi i møterommet ("glassburet") i 1.etg.

Kontakt:

Menighetspedagog