V0 Babysang i korona-tiden

Her finner du linker til babysang hjemme mens korona-restriksjonene pågår.

Det er ikke vanlig babysang i Hinna kirke pga korona-virus-utbruddet. Mens vi venter på at situasjonen skal normalisere seg, kan vi anbefale å synge med barnet hjemmet ved å bruke sanger fra Spotify-spillelisten "Babysang Hinna kirke" som du finner via denne linken. Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester.

Vår gode kollegaer i Sunde kirke har laget videoer for å ha babysang- og småbarnssang hjemme. Følg denne linken til Sunde menighets nettside for å se de.

Info under vanlig drift:

Invitasjon for kurset med oppstart 4. mars 2020 - trykk her

Påmelding til kurs med oppstart 4. mars 2020 - trykk her

Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Hvor: Kirketorget og menighetssal i Hinna kirke

Når: Neste kurs starter onsdag 4.mars 2020, kl. 10.30-12.00.

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Ansatte i kirka stiller med lunsj (brødmat, kaffi, te.) som vi spiser sammen. Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Spotify-spillelisten "Trosopplæring 0-3 år" anbefales hvis du vil høre noen av albumene og sangene som synges på samlingene + andre sanger/artister relevant for denne livsfasen. Spillelisten er et forsøk på å lage en oversikt med flere genre. Finner du en enkeltsang du liker, kan du utforske albumet via "view album". Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester e.a.

Babysang i Hinna kirke er tilknyttet foreningen Musikk fra livets begynnelse.

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontakt:

Menighetspedagog