Bibellesning i ulike kulturer


Sammen som kirke i hele verden er en solidaritetsaksjon i forbindelse med koronapandemien. Hinna menighet støtter diakonale hjelpeprosjekt gjennom organisasjonene vi har misjonsavtaler med. I forbindelse med aksjonen hadde vi i 2020 en "digital onsdagskveld" som du kan se som film eller høre som lydfil. Gjest: Knut Holter. Tema: Bibellesing i ulike kulturer.

Se film med Knut Holter om bibellesing i ulike kulturer, eller hør den som lydfil her.

Denne "digitale onsdagskvelden" erstatter et arrangement vi skulle hatt i kirken i april. Nå har vi mulighet til å høre eller se denne interessante samtalen som et digitalt arrangement i forbindelse med aksjonen Sammen som kirke i hele verden. Aksjonen viser solidaritet med hardt prøvede kristne søsken som er hardt rammet av koronapandemien. 

Vi støtter aksjonen med å ha en ekstra innsamling til misjonsprosjektene våre nå i juni. Du kan gi et bidrag ved å sende penger på Vipps 121 490, velg: "gave til misjonsprosjektene" eller ved å overføre til menighetens bankkonto 3230.05.03097 og merke innbetalingen "misjonsprosjektene".

Vi har misjonsprosjekt i samarbeid med Misjonsselskapet, HimalPartner og Den Norske Israelsmisjon. Les om misjonsprosjektene våre her.

Du kan lese mer om aksjonen på kirken.no her.

 

Tilbake