V12 Kode B 13.mars 2021

6.klassinger inviteres til å lage kino i hodet gjennom fortellingstund ved bålpanna vår, få en smak av Klubb67, ha "tampen brenner"-skattejakt og ha påskemåltid.

Påmeldingsskjema til V12 Kode B 13.mars 2021 - trykk her

Invitasjon til V12 Kode B - trykk her (ble sendt i posten 22.feb)

Når: I 2021: Lørdag 13.mars kl.1700 - 2100

Hvor: Hinna kirke - ute og i Klubb 67-lokalene

Hva: Kode B handler om å bli kjent med flere av fortellingene i Bibelen og oppleve hvordan mennesker i mange tusen år har laget kino i hodet ved å fortelle fortellinger rundt bålet. Vi skal bruke tidslinjen og få en oversikt over Bibelhistoriene. Bibelen har vært viktig for vår kultur og troen på Jesus i over 2000 år. Denne kvelden skal dere som er 6.klassinger få mulighet til å se hvorfor. Det blir også frilek i Klubb 67-lokalene, mulig å smake på maten Jesus og disiplene spiste skjærtorsdag (det jødiske påskemåltidet) og popcorn på bål.

V12 vil følge gjeldende smittevernsregler gitt av myndigheten og smittevernsveilederen til den Den norske kirke. Skulle det bli nedstegning, blir mye av opplegget gjort digitalt og som hjemmepakke.

Å gjøre hjemme mens du venter:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 10-13 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify).

Kan biskoper danse? De tør ihverfall å prøve :) Bedøm selv i denne musikkvideoen med Oslo Soul Children og de som var biskoper da filmen ble tatt opp.

Kode B-sangen som mp3 - trykk her

Kontakt: