V12 Kode B 13.mars 2021


6.klassinger inviteres til å lage kino i hodet gjennom fortellingstund ved bålpanna vår, få en smak av Klubb67, ha "tampen brenner"-skattejakt og ha påskemåltid.

 

Når: I 2021: Lørdag 13.mars kl.1700 - 2100

Hvor: Hinna kirke - ute og i Klubb 67-lokalene

Hva: Kode B handler om å bli kjent med flere av fortellingene i Bibelen og oppleve hvordan mennesker i mange tusen år har laget kino i hodet ved å fortelle fortellinger rundt bålet. Vi skal bruke tidslinjen og få en oversikt over Bibelhistoriene. Bibelen har vært viktig for vår kultur og troen på Jesus i over 2000 år. Denne kvelden skal dere som er 6.klassinger få mulighet til å se hvorfor. Det blir også frilek i Klubb 67-lokalene, mulig å smake på maten Jesus og disiplene spiste skjærtorsdag (det jødiske påskemåltidet) og popcorn på bål.

Å gjøre hjemme mens du venter:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 10-13 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify).

Kan biskoper danse? De tør ihverfall å prøve :) Bedøm selv i denne musikkvideoen med Oslo Soul Children og de som var biskoper da filmen ble tatt opp.

Kode B-sangen som mp3 - trykk her

Kontakt:

Menighetspedagog
Geir Eikrem
400 73 411
Send e-post

Tilbake