Søndagsskole - oppstartshelg


Hei dere som går på Søndagsskolen i Hinna kirke!

Nå er det sommerferie, men helga 27. og 28. august braker det løst igjen! Den helga er det nemlig søndagsskoledager i kongeparken og semesterets første søndagsskolesamling i kirka.

Vi i Hinna kirkes søndagskole har dette programmet for helga:

  • Lørdag 27. august vi er i kongeparken. Her er det mye som skjer i tillegg til karuseller og det som alltid er der vil det blant annet være agentløype, gullivers fiskekonkurranse søndagsskoleshow i teltet kl. 14 og mye mer. Kl. 1230 møtes de av oss som vil til en felles lunsj(Vi ordner lunsj hver for oss). Vi møtes med sjokoladefabrikken og så finner vi oss en plass å sitte sammen! Vi får spesialpris; 219,- pr. pers! Hver enkelt familie bestiller biletter selv via kongeparkens nettside. For mer informasjon om det som skjer i kongeparken og bilettkjøp følg linken nedenunder

https://www.kongeparken.no/sondagsskole?gclid=EAIaIQobChMIgI2oxYzG-AIVz-J3Ch3hhQ25EAAYASAAEgLj4PD_BwE

  • Søndag 28. august er vi i kirka.
    • Vi starter kl. 11 inne i kirka sammen med de andre. Etter dåpen går vi til søndagsskolerommene. Nytt fra høsten av er at vi starter opp igjen med den minste gruppa; Jungelgjengen fra 0-3 år. I tillegg til den har vi  Gullivergjengen som er 4-6 år og tårnagentklubben som er 7 år og oppover.
    • Etter gudstjenesten og søndagsskolen er det kirkekaffi med mange ulike aktiviteter. Som f. eks hoppeslott

Dette tror jeg blir ei kjempefin oppstartshelg for søndagsskolen. Og det er en kjempefin anledning til å invitere med seg noen som ikke har gått på søndagsskolen/eller har gått før til å begynne😊 Spre gjerne denne informasjonen til andre du vil skal begynne i søndagsskolen!

Da håper jeg at vi blir mange som tar turen til kongeparken og møtes til gudstjeneste dagen etter.

 

For meg som hovedleder hadde det vært kjekt å vite hvem som tenker seg til kongeparken. Så hvis dere gidder kan dere sende meg en mail eller melding etter at dere har bestilt biletter. Det er selvsagt ikke et krav😉

Da håper jeg på og gleder meg til å se MANGE av dere 27. og 28. august!

På vegne av søndagsskolelederne

mhv Margunn Østebø, Menighetspedagog, Hinna menighet, 98460232, MO275@kirken.no

Tilbake