Onsdagskvelder i Hinna og Gausel

Her er en oversikt over vårens onsdagskvelder i Hinna og Gausel kirker.

Onsdagskvelder i Hinna og Gausel kirker er samlinger for voksne med ulike temaer innenfor kultur, undervisning, misjon m.m.

I Gausel starter samlingene kl 19. I Hinna starter programmet 19.30, med kaffe og drøs fra kl 19. Det er gratis entré på de fleste kveldene.

Våren 2024

• Onsdag 10. januar i Hinna kirke - Helligtrekongersfest
  • Onsdag 17. januar i Gausel kirke - Bokkafé. Egil Dankel forteller og viser bilder fra 100-års feiringen for NmS Kamerun
  • Onsdager 24. jan, 31. jan, 7. feb. og 14. feb: VID - teologi til folket

Februar

• Onsdag 14. februar kl. 19.00 i Gausel kirke - Bokkafé. John Steinar Dale: Siste nytt fra og om Sat-7

Mars

• Onsdag 6. mars i Hinna kirke - konsert med Mari Hauge. Bjor Bohne (gitar/vokal) og Håkon Eivind Larsen (bass/vokal).
  • Onsdag 13. mars kl. 19.00 i Gausel kirke - Bokkafé. Signe Figved kåserer: Om Ksenia fra Arkhangelsk og hennes datter Marie Gausel.
  • Onsdag 20. mars i Hinna kirke

April

• Onsdag 10. april kl. 19.00 i Gausel kirke - Bokkafé. Jostein Jåtten: Om Jåtten og Hinna historielag. Og om årets (2023) årbok.

Mai

• Onsdag 29. mai i Hinna kirke. Medarbeiderfest. Gjest: Per Arne Dahl. Tidligere biskop og forfatter Per Arne Dahl taler over tema: "Gjestfriheten og håpets kraft". Musikalsk innslag. Påmelding på hinnakirke.no Velkommen!