V15 Konfirmasjon

Velkommen til V15 Konfirmasjon for skoleåret 2021-2022!

Informasjon om innmelding - se lengre ned på denne siden!

Les velkomstbrevet her.

Informasjon om innmelding som Konfirmant 2022:

Alle som fyller 15år i 2022 og er medlem i Den norske kirke/Hinna sogn, får tilsendt invitasjon til å konfirmere seg i Hinna kirke. Er du ikke døpt, er du hjertelig velkommen til å delta på undervisningen og vurdere dåp og konfirmasjon i løpet av året.

I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Konfirmantundervisning i Hinna inneholder en konfirmanthelg på Horve leirsted eller som Bo-hjemme-leir i januar, individuell oppfølging ved kateket eller prest og undervisning i kirka med øvelser, refleksjon, samtale, musikk, uteaktiviteter m.m. Undervisning på ukedager begynner med et enkelt måltid. I løpet av året har alle konfirmanter en oppgave knyttet til gjennomføring av en gudstjeneste.

Navneliste gruppe 1

Semesterplan gruppe 1

Navneliste gruppe 2

Semesterplan gruppe 2

Innmelding:

Påmeldingsmodul åpnet her mandag 3. mai. Det er nå påmeldt 103 konfirmanter.

Les Informasjon og eget skriv om Forventninger. (Følg linkene)

Fyll ut nettskjema via denne linken

Konfirmasjonsdatoene registreres i den rekkefølge en melder seg inn. Merk at det er begrensing på antall konfirmanter til de ulike dagene.

Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med kateket Kirsti Melangen.

Hinna kirkes konfirmantavgift er enten på 2000,- og dekker konfirmasjonshelg inkludert reise til Horve 22 – 24. oktober, enkel servering og materiell til samlingene, eller 1200,- og dekker Bo-hjemme-leir i januar, enkel servering og materiell til samlingene.

Menighetene i Stavanger har et alternativt tilbud for konfirmanter dersom man av forskjellige årsaker ikke kan eller ønsker å følge det lokale konfirmasjonstilbudet.

Se mer generell info om konfirmasjon på kirken.no. Her finner du også svar på flere vanlige spørsmål.

Datoer for kommende års konfirmasjoner er:
2022: lørdag 7., søndag 8. og lørdag 14. mai.
2023: lørdag 6, søndag 7. og lørdag 13.mai.
2024: lørdag 4, søndag 5 og torsdag 9.mai (Kristi Himmelfartsdag).
2025: lørdag 3, søndag 4 og lørdag 10.mai.

Kontakt:

Kateket