V6 Skattejakten

Høstens 1.klassinger innviteres til V6 SKATTEJAKTEN 14. juni.

Påmeldingsskjema til V6-samlingen juni 2021 finner du her

Invitasjon til V6-samlingen juni 2021 finner du her

Når:  I 2021: Mandag 14. juni kl. 1630-1830 og utover sommeren. V6 Skattejakten avsluttes søndag 22. august med ABC gudstjeneste.

Hva:

Kjære foreldre!
Koronapandemien har satt sitt preg på samfunnet også denne våren. Det gjelder også undervisningen og trosopplæringen i kirken. Vi kan ikke gjennomføre V6 SKATTEJAKTEN slik vi pleier med en ettermiddag og to hele dager.
Retningslinjene vi har fått, sier at barn under skolealder må ha med seg en voksen hjemmefra dersom de skal delta på et opplegg. Derfor komprimerer vi opplegget vårt ned til 2 timer en ettermiddag.

Skattejakten foregår som en vandring i Sørmarka. Vi kommer til å møte mye spennende underveis, både oppe i trærne og nede på bakken—og vi skal lete etter  - og finne flere ulike «skatter».

Kanskje kan dere fortsette skattejakten hjemme?
Mer detaljert informasjon får dere ved påmelding.
Velkommen til noe vi tror vil være en spennende SKATTEJAKT
både for små og store!

Søndag 22. august inviterer vi til ABC-gudstjeneste. Denne
gudstjenesten er lagt til slutten av august fordi vi ønsker å rette blikket mot skolestart og alle som skal begynne på skolen. Gudstjenesten er spesielt tilrettelagt for barn. Hjertelig velkommen! Det er ingen påmelding til gudstjenesten.

Kontakt:

Menighetspedagog