V6 Skattejakten

Skattejakten er for kommende 1.klassinger. En uke før sommerferien blir de som skal gå på skole sammen invitert til bl.a. skattejakt i Sørmarka og å leke historier om Jesus.

Trykk her for å laste ned invitasjon til samlingene i 2019

Trykk her for å laste ned foreldreinfo til samlingene i 2019

Hva: En uke før sommerferien ønsker vi å invitere deg og de andre du skal gå på skole sammen med til V6 Skattejakten. Vi skal ut på skattejakt i skog og mark, vi skal leke, spise og oppleve mye sammen. Gjennom alt dette blir vi også bedre kjent med fortellingene om Jesus. Det vil bli en ettermiddag sammen med foreldre og to dager i barnehagetid. Vi avslutter Skattejakten med gudstjeneste etter sommerferien hvor alle deltakerne vil få en gave. Her kan du finne program og mer informasjon.

Når:  I 2019: Mandag 17. juni kl. 1700-1830, tirsdag 18.juni og onsdag 19. juni. Kjernetiden tirsdag og onsdag er kl. 0900 -1500, men det er mulighet for å være her fra kl. 0730 – 16.30. V6 Skattejakten avsluttes søndag 18. august med ABC gudstjeneste hvor 6-åringene får ei bok. Etter gudstjenesten er det kirkekaffi/saft med sosialt, lek og hoppeslott.

Kontakt:

Menighetspedagog (vikar)