V6 Skattejakten

Høstens 1.klassinger innviteres til V6 SKATTEJAKTEN 14. juni og til å fortsette SKATTEJAKTEN i sommer.

Kjære V6 deltaker 2021 og foreldre!
Nå har vi vært på SKATTEJAKT i sørmarka sammen. Nå er det deres tur til å fortsette skattejakten hjemme og i kirkeparken ved kirka.

Til SKATTEJAKTENE i kirka trenger du:

denne spotifylista

og

denne youtube filmen

Her kan du se Sakkeus fra SKATTEJAKTEN i sørmarka synge lykkesangen sin:)

Søndag 22. august inviterer vi til ABC-gudstjeneste. Denne
gudstjenesten er lagt til slutten av august fordi vi ønsker å rette blikket mot skolestart og alle som skal begynne på skolen. Gudstjenesten er spesielt tilrettelagt for barn. Hjertelig velkommen! Det er ingen påmelding til gudstjenesten.

Påmeldingsskjema til V6-samlingen er stengt (Skjemaet åpner ca. 3-4 uker før V6 SKATTEJAKTEN 2022).

Invitasjon til V6-samlingen juni finner du her (Invitasjon for V6 SKATTEJAKTEN 2022 blir lagt ut her ca. 3-4 uker før gjennomføring).

Når:  I 2021: Mandag 14. juni kl. 1630-1830 og utover sommeren. V6 Skattejakten avsluttes søndag 22. august med ABC gudstjeneste.

Hva:

Kontakt: