V4 Min kirkebok

Trosopplæring for 4-åringer.

Alle prinser og prinsesser som fyller 4år dette kalenderåret har vært invitert til fest på kongens slott! Hinna kirke er nemlig slottet til Jesus, kongen over himmel og jord. Du skal få boka «Fest på slottet» som bevis på at du er en ekte prins eller prinsesse i Guds rike.

Datoene for dette er lørdag 22. april og søndag 23. april. Barn født i 2019 har fått invitasjon til fest på slottet.

Invitasjon til de som blir 4 år i 2023 er sendt i posten til medlemmer og de som har bedt om å få invitasjon i posten. Får du ikke invitasjon kan du laste den ned her. Alle som er/blir 4 år i 2023 er velkomne til å delta.

Påmeldingsfrist er er torsdag 20.april

Det er to skriv å laste ned:

Invitasjon til 4-åringen

Mer informasjon til foreldre

Påmeldingslink finner du her

Hvis du er en av de som skal få invitasjon i posten og ikke får det så vennligst ta kontakt!

Hva og når: Datoer i 2023 er:

Lørdag 22. april kl.1300-1430: Kirkemiddag, fortelling og bli litt kjent i kirken.

Søndag 23. april kl.1100-ca.1230: Gudstjeneste; Fest på kongens slott, med utdeling av bok. Kirkekaffi med hoppeslott.

Hvor: Oppmøte torsdag:  kirketorg/menighetssal i Hinna kirke.

Oppmøte søndag: Kirkerom.