V4 Min kirkebok

Trosopplæring for 4-åringer.

Alle prinser og prinsesser som fyller 4år dette kalenderåret har vært invitert til fest på kongens slott! Hinna kirke er nemlig slottet til Jesus, kongen over himmel og jord. Du skal få boka «Fest på slottet» som bevis på at du er en ekte prins eller prinsesse i Guds rike.

Neste gang det er V4 Min kirkebok er i 2022(Mest sannsynlig på våren). Da vil barn født i 2018 få invitasjon til fest på slottet.

Invitasjon til de som blir 4 år i 2022 blir sendt i posten til medlemmer og de som har best om å få invitasjon i posten. Får du ikke invitasjon kan du laste den ned her. Alle som er/blir 4 år i 2022 er velkomne til å delta.

Det er to skriv å laste ned:

Invitasjon til 4-åringen (oppdatert invitasjon for V4 2022 kommer 3-4 uker før opplegget gjennomføres)

Mer informasjon til foreldre (oppdatert invitasjon for V4 2022 kommer 3-4 uker før opplegget gjennomføres)

Påmeldingslink finner du her (når den åpner)

Hvis du er en av de som skal få invitasjon i posten og ikke får det så vennligst ta kontakt!

Hva og når: Datoer i 2022 er foreløpig ikke lagt enda:

Torsdag kl.1700-1830: Kirkemiddag, fortelling og bli litt kjent i kirken.

Søndag kl.1100-ca.1230: Gudstjeneste; Fest på kongens slott, med utdeling av bok. Kirkekaffi med hoppeslott.

Hvor: Oppmøte torsdag:  kirketorg/menighetssal i Hinna kirke.

Oppmøte søndag: Kirketorget kirka.

Kontakt:

Menighetspedagog