Søndagsskolen

Søndagsskolen trenger flere ledere! Vi trenger mest formidlere som kan lede samlingen og fortelle, men vi trenger også praktisk hjelp. Vi ser også et økende behov for å starte opp igjen med den minste gruppen; jungelgjenen som er for barn 0-3år. Og det håper vi å få til! Vil du være med på å gi Jesus til barna? Ta kontakt med Margunn!

I Hinna kirke har vi delt søndagsskolen inn i ulike aldersgrupper: Gulliverjengen t.o.m. 6 år, Tårnagentklubben f.o.m. 7år. Syns du at du er for stor til å gå på søndagsskolen? Er du tolv år eller mer og har gått på lederkurset SALT? Da kan du bli med som leder på søndagsskolen! Ta kontakt med kontaktperson Margunn for å bli med som leder eller for å ta lederkurset SALT!

Barna begynner sammen med de voksne inne på gudstjenesten som begynner kl.1100. Etter en liten stund får vi besøk av løvå som følger barna ut til søndagsskolen, ca kl.11.15. Foreldre kan bli med hvis ønskelig, og ja, løvå er snill ;-)

Vi bruker norsk søndagsskoleforbund sitt opplegg som heter Sprell Levende. Søndagsskolen har som målsetning om å gi Jesus til barna.

Barna er det mest verdifulle vi har - derfor er vi opptatt av at de har det best mulig når de er på søndagsskolen. Jesus er opptatt av barnas beste. Han tok dem på fanget, velsignet dem og sa at Guds rike hører barna til. På søndagsskolen vil barna få møte Jesus gjennom bibelfortellinger, gjennom sang og musikk, gjennom felleskap og gjennom lek og aktivitet.

Ta en tur til søndagsskolen - her er det plass for alle!

Når: Datoer for høsten:

21.november