Nyhetsbrev fra Hinna menighet

Hver fredag oppdateres denne artikkelen med informasjon fra nyhetsbrevet vårt.
Les videre for å finne ut hva som skjer i menigheten.

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Hinna menighet?
Send en e-post til hinna.menighet.stavanger@kirken.no

Faste aktiviteter

Fredag 6. desember
17:30: FK45
19:30: Klubb 67

Lørdag 7. desember
12:00: Juleverksted i Hinna kirke
15:45: Adventsgudstjeneste for Gledessprederen i Gausel kirke

Søndag 8. desember
11:00: Allesammen-gudstjeneste med søndagsskole. Forventningens adventssøndag. Prekentekst: Joh 14,1-4. Prest: Sigbjørn Rydland Jårvik. Kantor: Anne Jordheim. Nattverd. Misjonsinformasjon om prosjektet vårt i Nepal. Takkoffer til misjonsprosjektene. Kirkekaffe, lek og prat etter gudstjenesten.

18:00: Åpne møteplasser på Chafhi's cafe i Boganesveien 130. Her er alle ungdommer i Hinna bydel velkommen til sosialt samvær, gratis mat og drikke.

Torsdag 12. desember
14:00: Junior Klubb for 4.-7. klasse i ungdomskjelleren i kirka.

Fredag 13. desember
09:30: Førjulsgudstjeneste med Kristianlyst skole
19:00: Kafe KU

Søndag 15. desember
11:00: Gudstjeneste. Prest: Sigbjørn Rydland Jårvik. Kantor: Anne Jordheim
18:00: Fiber – Ungdomsledersamling.

Til informasjon

Lyse har startet gravearbeid på parkeringsplassen ved kirken. Dette medfører endringer i parkeringsforholdene fremover, samt at det kan bli endringer i adkomst til kjelleren på baksiden av kirken. Vi oppfordrer flest mulig til å gå, sykle eller ta bussen til kirken.

Kirkeskyss.

Har du ekstra plass i bilen på vei til gudstjenesten? Da ønsker vi å høre fra deg. Dersom du melder at du har plass til overs binder du deg ikke til annet enn å være en vi kan ringe til ved behov. Det er også behov for skyss til Hverdagstanker som er på torsdager kl.12:00 -13:30. Ta kontakt med Aud Synnøve Løvaas, diakon 51 90 57 80

Kommende arrangementer

Julekonsert i Hinna kirke 19. november kl 19:00:

Julekonserten har begeistra publikum og presse over hele landet siden 2011!

Opplev kjente og mindre kjente julesanger, når Tenorane og Steffen Horn drysser musikalskt glitter over julefeiringen.

Pressen har sagt: ”Tett på det perfekte”, ”Overveldende”, ”Glitrende julekonsert”, ”Elegant”, ”Stilfullt” og ”Gir meg gåsehud”.

Medvirkende: Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad, Espen Solsbak(fra Hinna!) og pianist Steffen Horn.

Billetter: https://tikkio.com/tickets/10880-sa-ha-ei-god-jul-da