Nyhetsbrev fra Hinna menighet

Hver fredag oppdateres denne artikkelen med informasjon fra nyhetsbrevet vårt.
Les videre for å finne ut hva som skjer i menigheten.

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Hinna menighet?
Fyll ut skjemaet du finner her eller send en e-post til hinna.menighet.stavanger@kirken.no

Faste aktiviteter

Fredag 24. januar
19:00: Kafe KU

Søndag 26. januar

11.00: Gudstjeneste med dåp og nattverd. Prekentekst: Den blinde ved Jeriko (Luk 18,35-43). Prest: Sigbjørn Rydland Jårvik. Organist: Isak Fagerjord. Takkoffer til Kirkens Bymisjon. Kirkekaffe etter gudstjenesten.

Tirsdag 28. januar

16:00: Tirsdagsmiddag med variert meny.
Pris: Voksne kr 70, barn kr 30, familie kr 160.

Påmelding på sms til 40166314 innen søndag i forkant med navn og antall voksne og

barn.

17:00: Familiesamling. 123Syng og MiniKRIK fortsetter etter familiesamlingen.

Onsdag 29. januar
Dåpssakristiet - et stille rom

Hver onsdag fra kl. 09:30 til kl. 10:30 er dåpssakristiet et stille rom.

Der kan du kan sitte i stillhet uten at noen forstyrrer deg. Du kan be dine bønner, lese søndagens tekst, tenne et lys, skrive en bønnelapp eller bare sitte i ro. Vi snakker ikke med hverandre i det stille rommet, det kan gjøres utenfor. Du kan komme og gå som du vil.

Kl 10:15 er det andakt i kirkerommet for dem som ønsker å være med på den.

10:15: Andakt i kirkerommet v/ Sigbjørn Jårvik.
10:30: Babysang
15:30: Konfirmantsamling gruppe 1
17:30: Barnegospel.
18:00: Åpne møteplasser på Chafhi's cafe i Boganesveien 130. Her er alle ungdommer i Hinna bydel velkommen til sosialt samvær, gratis mat og drikke.

Torsdag 30. januar
14:00: Junior Klubb for 4.-7. klasse i kjelleren i kirka.

Fredag 31. januar
17:30: FK45

19:30: Klubb 67

Lørdag 1. februar

15:45: Gledessprederen i Gausel kirke
16:30: V11 Lys Våken. 5.-klassingene til å være med på karnevalsfest med pizza og pinata, film med godterikoldtbord, leker og quiz, og ikke minst overnatting i kirkerommet! Lys våken handler om å være Lys våken for andre og for Gud. Og at Gud er lys våken for oss! Mer informasjon finner du her.

Søndag 2. februar

11:00: Familiegudstjeneste. Prest Sigbjørn Jårvik. Kantor Anne Jordheim. Dåp. Nattverd. Takkoffer til barne- og ungdomsarbeidet.
Ellers er det radiogudstjeneste i Hillevåg kirke 2. februar kl 11.00. Dette er en høymesse ved sokneprest Ellen Nordtun. Menigheten der ønsker naturlig nok at det er mange som deltar, og vi vil derfor være med å spre informasjonen.

18:00: Fiber - ungdomsledersamling.

Til informasjon

Lyse har startet gravearbeid på parkeringsplassen ved kirken. Dette medfører endringer i parkeringsforholdene fremover, samt at det kan bli endringer i adkomst til kjelleren på baksiden av kirken. Vi oppfordrer flest mulig til å gå, sykle eller ta bussen til kirken.

Hvilket språk kan du?
Søndag 9. februar kl 11:00 vil vi høre bibelverset Joh 3,16 på mange språk i gudstjenesten. Dette for å bevisstgjøre oss på at Bibelen og kirken er internasjonale. Denne søndagen er Bibeldagen, og vi markerer dermed betydningen av bibeloversettelse og bibelmisjon.

Kan du bidra med å lese bibelverset på et språk du kan? Det kan dreie seg om kjente, europeiske språk og om mer ukjente språk. Ta kontakt med Arne Berge på ab497@kirken.no eller sms på 411 61 504 innen tirsdag 4. februar, så tar han kontakt tilbake for å avklare hvordan det skal gjøres.

12. februar kl 20:00 – 22:00 – Foreldremøte i Hinna kirke
Tema: Hverdagen med en gamer i huset. Familieterapeut og eier av Samtaleverkstedet Guro Brakestad og sosionom og tidligere ”gamer” Mattias Bruns reiser rundt med foredrag til tenåringsforeldre og snakker om hverdagslivet med gamer i hus – om konfliktene, misforståelsene, bekymringene og ikke minst – om gode veier til balanse, grenser og styrket relasjon mellom ungdommene og foreldrene.

Kommende arrangementer

V14 konfirmant?
8.klassinger inviteres i januar til presentasjon av konf.opplegg til høsten og i juni til innskriving og videre informasjon om konfirmantåret. Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her. Påmelding innen 19. januar.

V11 Lys Våken
1.-2. februar 2020 inviterer Hinna kirke 5.-klassingene til å være med på karnevalsfest med pizza og pinata, film med godterikoldtbord, leker og quiz, og ikke minst overnatting i kirkerommet! Lys våken handler om å være Lys våken for andre og for Gud. Og at Gud er lys våken for oss! Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her.
Påmelding innen 22. januar.

5. februar 19:30 i Hinna kirke: Onsdagskveld i Hinna kirke
Konsert med visesangeren Trond Ole Paulsen som har gjort det til sitt varemerke å slentre bekymringsløst langs grensen mellom visesang og noe som ligner stand-up. Lun, lekker og løyen underholdning.
Billetter kr 150/100.

14. februar 19:30 i Hinna kirke: Bra damer på Hinna
Uhøytidelig kveld med god mat og latter, sang ved Ingrid Mæland Kjosavik og møte med medmenneske og prest Sunniva Gylver.
Pris kr 200.
Påmelding på www.hinnakirke.no