Klubb 67 - AVLYST

Klubb 67 avlyst grunnet Coronasituasjonen

Klubb 67 trenger flere ledere Vi trenger både voksne ledere og ungdomsledere! Har du lyst å bidra? Ta kontakt med hovedleder; Maria Liu(kontaktinfo., nederst på siden).

Koronasituasjonen vi har i landet vårt gjør at  noen ting vil bli annerledes enn slik det pleier å være. Det vil bl.a. komme en maksgrense på hvor mange barn som kan være på klubben samtidig! Følg med her for oppdatert informasjon om hvilke innvirkninger koronasituasjonen har på Klubb 67!

Når: Fredager i oddetalluker kl. 20.00-21.30. Merk: Nytt start-tidspunkt.  I forbindelse med spesielle aktiviteter, ferier o.a., sjekk info i kalenderen på kirkas nettside.

Hvor: Når det ikke opplyses om noe annet, møtes vi i ungdomskjelleren på baksiden av Hinna kirke

Kontakt:

Maria Baugstø