Klubb 67

Klubben trenger ledere for å kunne starte opp igjen!! Vi håper på oppstart 1. oktober!

Ønsker du å bli leder eller vet om noen vi kan spørre så gi oss gjerne en beskjed (kontaktinfo nederst på siden)

Koronasituasjonen vi har i landet vårt gjør at  noen ting vil bli annerledes enn slik det pleier å være. Følg med her for oppdatert informasjon om hvilke innvirkninger koronasituasjonen har på Klubb 67!

Når: Fredager i oddetalluker kl. 20.00-21.30. Merk: Nytt start-tidspunkt.  I forbindelse med spesielle aktiviteter, ferier o.a., sjekk info i kalenderen på kirkas nettside. Planlagt oppstart for høsten 2021 er 1. oktober.

Hvor: Når det ikke opplyses om noe annet, møtes vi i ungdomskjelleren på baksiden av Hinna kirke

Klubb 67 trenger flere ledere Vi trenger både voksne ledere og ungdomsledere! Har du lyst å bidra? Ta kontakt med hovedleder Sara.

Kontakt:

Sara Yasuyo Nordstrand Lyngstad