Klubb 67

Etter en laaaang pause starter vi endelig opp igjen - HVIS VI FÅR NOK LEDERE - vi kommer også til å ha litt redusert åpningstid, grunnet koronasituasjonen!

Klubb 67 er en klubb for 6. og 7.klassinger som vil møte andre på samme alder. Vi har mange ulike aktiviteter, biljard, bordtennis, utflukter, mat, andakt, osv.

Klubb 67 trenger flere ledere, for i det hele tatt å kunne starte opp igjen! Vi trenger både voksne ledere og ungdomsledere! Har du lyst å bidra? Ta kontakt med hovedleder; Maria Liu(kontaktinfo., nederst på siden).

Planen er selvfølgelig å starte Klubb 67 opp igjen! Men koronasituasjonen vi har i landet vårt gjør at  noen ting vil bli annerledes enn slik det pleier å være. Det vil bl.a. komme en maksgrense på hvor mange barn som kan være på klubben samtidig! Følg med her for oppdatert informasjon om hvilke innvirkninger koronasituasjonen har på Klubb 67!

Når: Fredager i oddetalluker kl. 20.00-21.30. Merk: Nytt start-tidspunkt. Oppstart høsten 2020 er 28. august. I forbindelse med spesielle aktiviteter, ferier o.a., sjekk info i kalenderen på kirkas nettside.

Hvor: Når det ikke opplyses om noe annet, møtes vi i ungdomskjelleren på baksiden av Hinna kirke

Kontakt:

Maria Baugstø