Klubb 67

Når: Fredager i oddetalluker kl. 1930-21.30.  I forbindelse med spesielle aktiviteter, ferier o.a., sjekk info i kalenderen på kirkas nettside.

Program våren 2022:

17.februar: Karaoke-kveld

1.april: Ping-pong-turnering

29.april: Kahoot

13.mai: Pizzakveld

11.juni: Kongeparken-tur

Hvor: Når det ikke opplyses om noe annet, møtes vi i ungdomskjelleren på baksiden av Hinna kirke

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers og rabatt når vi har spesielle aktiviteter som koster noe (eks. Kongeparken, Rush/Airtime o.l.). Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales via Vipps til 642032 (Klubb67 Hinna sokn).

Klubb 67 trenger flere ledere Vi trenger både voksne ledere og ungdomsledere! Har du lyst å bidra? Ta kontakt med hovedleder Sara.

Kontakt:

Sara Yasuyo Nordstrand Lyngstad