Ny Tweensklubb for 5.-7.klasse våren 2023


Nytt spennende tilbud på tirsdager etter skoletid har startet opp f.o.m. 10.januar. Her finner du mer info og påmeldingskjema.

Påmeldingsskjema for våren 2023 finner du ved å trykke her.

Vi har fortsatt ledige plasser. Det mulig å melde seg på fram til vinterferien hvis påmelding skjer ca en uke før deltakeren kommer. Det er ikke mulig med drop-in pga beregning av mat, utstyr til gruppene, bemanning m.m.

Tweensklubb Hinna er for 5.-7.klasse, tirsdager etter skoletid fra klokka 13.00 - 15.30.

PROGRAM:        
1300-1345: Registrering, fritid, lekser. Ankomst via ungdomskjelleren (samme lokale som FK45 og Klubb 67)
Kl. 13.45 - 14.15: Måltid
Kl. 14.15- 14.30: Fellessamling i kirkerommet (Bibelfortelling, film, samtale og info)
Kl. 14.30 - 15.30: Aktivitet i grupper (Filmproduksjon, hobby/sløyd, sang og musikk eller fysisk aktivitet)
Kl. 15.30 - 15.45: Rydding og takk for idag!

(kl.1600 er det tirsdagsmiddag annenhver tirsdag i kirken. Det er mulig å melde seg på dette separat ved å sende en sms til 92240545 innen søndag. Se mer info om tirsdagsmiddag her)

Noen ganger skjer det noe spesielt som Høsttakkefest, Juleparty, Karneval, Påskeparty, 17.mai-feiring etc. En gang i måneden har vi en markering for de som har bursdag i inneværende måned. 

 

GRUPPER:
I påmeldingen, skriv 1. og 2.valg. Tidlig påmelding øker sjansen for å få 1.valget. Du kan velge mellom følgende grupper:
Hobby/sløyd: Her blir det mange ulike hobbyaktiviteter knyttet opp mot tema på fellessamlingen.
Fysisk aktivitet: Her blir det ulike leker, konkurranser, air hockey, bordtennis, biljard, basket, landhockey etc.
Filmproduksjon (FULLT VÅREN 2023): Opplæring i filming, redigering og produksjon av filmer knyttet til tema på fellessamlingen. 
Sang og musikk: Liker du å synge, eller spiller du et instrument? Det er ekstra gøy å spille eller synge sammen. Her blir det bl.a. enkel noteopplæring, sangteknikk og bruk av musikk på ulike måter både live og som opptak.

 

LEDERE er ansatte i Hinna kirke: Anne Jordheim, Torbjørn Nedrebø, Geir Eikrem (koordinator). I tillegg bistår ansatte ungdomsledere, tweensledere og frivillige voksne.
 

PRIS: Medlemskap i tweensklubben koster 400kr for hele vårsemesteret.
Medlemsavgiften dekker bl.a. matservering, innkjøp av materiale og utstyr til gruppene. Faktura sendes på sms og kan betales via vipps eller bankkonto. 
Tweensklubben er tilknyttet organisasjonen KFUK-KFUM, og medlemskap i tweensklubben innebærer at en blir medlem av KFUK-KFUM. 

Familier eller enkeltpersoner med utfordrende økonomi som opplever at den ordinære medlemskontingenten er for høy, kan aktivisere et minsteprismedlemskap på 50kr pr semester. Dette medlemskapet kan du selv enkelt aktivere i Connect.kfuk-kfum.no (alle med mobilnummer kan opprette bruker) eller du kan be koordinator Geir Eikrem gjøre det for deg. 
 

Kontakt:

 

Menighetspedagog
Geir Eikrem
400 73 411
Send e-post

Tilbake