Digital bønnekrukke

I denne perioden tar vi i bruk en digital bønnekrukke i Hinna menighet.

I kirken har vi Bønnekrukke. Det er mange som benytter seg av den med å skrive på en lapp det en ønsker skal bli bedt for og legge lappen i krukka. Da blir dette bedt for en tid fremover.

Nå er det ikke mulig å bruke bønnekrukka på samme måte. Det som er mulig er å skrive en e-post med det du ønsker at vi skal be for. Du kan også sende SMS til Hinna menighet på nummer 401 66 314. Vi har flere i menigheten som har det som sin tjeneste å be for andre og som vil være med å be en tid fremover. Alle e-poster og tekstmeldinger som kommer inn vil bli anonymisert, både avsender og navn ellers.

La oss be:

I denne tida ber vi for alle som er rammet av koronakrisen i vårt land og i resten av verden. Vi ber for dem som er syke, redde og ensomme, og for dem som frykter for framtida. Vi ber for alle som steller de syke og for dem som arbeider med å lage vaksine. Vær hos alle som gråter, alle som lengter, alle som håper. Bind oss til hverandre i tro, håp og kjærlighet. Gud, vi ber. Amen.

Måtte Herrens øye hvile over deg,

måtte Kristus lede din fot,

måtte Ånden strømme over deg rikelig og med sine gaver.

Kontakt:

Aud Synnøve Løvaas