V14 Konfirmant?

8.klassinger inviteres i januar til presentasjon av konf.opplegg til høsten og i juni til innskriving og videre informasjon om konfirmantåret.

Invitasjon 2019 - trykk her

Hva: Under 1. samvær i januar blir det presentasjon av konf.opplegg, et enkelt måltid/snacks, og stasjoner rundt i kirkebygget der de får innblikk i tema og utfordringer konfirmantene vil møte.
Under 2. samvær i juni blir de innskriving og videre informasjon om konfirmantåret. Ledere for konfirmantarbeidet møter den enkelte konfirmant m/foresatt ved stasjoner i siderommet hvor innskriving gjøres og evt. behov for tilrettelegging kan avklares. Enkelt måltid/snacks.

Når: En kveld i januar og en i juni. I 2019: Torsdag 24.januar kl. 18.00-21.00 og innskriving tirsdag 4.juni kl. 18.00 eller kl.19.30.

Hvor: Hinna kirke

Påmelding:
1. samvær krever påmelding via nettskjema.  Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist er 20.jan 2019.
2.samvær krever ikke påmelding i forkant, man kan møte opp i kirka for innskriving.

Kontakt:

Kateket