FAMILIEWEEKEND

Turen til Vaulali ble en fin helg, med kano, båttur, grilling, sporlek, bading, kiosk, underholdning, Skattejakt og gudstjeneste. Helgas tema var påske - i og med at på søndag var det høstens påskedag. Barna laget et fint bilde som nå pryder gangen i kirka! Blir du med neste år?

Dato: Det er ikke satt ny dato for 2022

Sted: Ikke bestemt

Programmet starter fredag kl.18.30 med et kveldsmåltid. Innkvartering fra kl. 1730.

Dette er ei helg for hele familien med ulike aktiviteter, samlinger og underholdning. En flott mulighet til å bli kjent med andre familier som bor på Hinna. Alle er hjertelig velkommen!

Helga avsluttes med middag søndag kl. 1230.

Vi prøver også å få med oss en gjeng ungdommer fra ungdomslederfellesskapet(FIBER) i menigheten.

Skjema for påmelding finner du her. når påmeldingen åpner

Priser for helga Ikke fastsatt for 2022, men under ser du priser i 2021:

Vi ønsker ikke at prisen skal være grunnen til at dere ikke kan bli med. Det finnes ordninger for økonomisk støtte. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om dette!

Voksne: kr. 1450,-
Ungdom: (12-15 år) kr 1050,-
Barn: (4-12 år) kr. 780,-
Barn under 4 år: kr. 0,-
Maks familiepris er kr. 4730,-
Familieprisen tilsvarer to voksne, en ungdom og et barn.

Mer informasjon og program kommer etterhvert!

Trenger du mer informasjon, eller lurer du på noe? Ta kontakt med menighetspedagog Margunn Østebø på telefon 98460232 eller mail (Margunn er tilbake fra ferie mandag 30. august).

Kontakt:

Menighetspedagog